Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Leer- / werkplek

Werkervaring


Studierichting:

Commercieel, Verkoop

Communicatie, Marketing

Horeca, Toerisme, FacilitairContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S202011060006

Solliciteer

Meewerkstage Gastenservice (vanaf mei 2021)

Roompot Vakanties - Goes

Einddatum: dinsdag 05 januari 2021

Korte omschrijving

Sta jij mensen graag te woord en ben je op zoek naar een leuke stageplek binnen Roompot Vakanties? Kom dan stage lopen op de afdeling gastenservice en help onze klanten bij het vinden van de perfecte vakantie op één van onze parken!

Wat ga je doen?

Jij gaat stage lopen op de afdeling gastenservice. Tijdens je stage ben jij het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Een prettige vakantie begint, wat ons betreft, al met het eerste contact wat wij met de gasten hebben. Wanneer klanten opzoek zijn naar een vakantie benaderen ze ons via telefoon, e-mail, webchat of Social Media met allerlei vragen. Jij beantwoordt deze vragen en zorgt dat onze gasten keer op keer tevreden zijn. Uiteraard staat klantvriendelijkheid hierbij hoog in het vaandel.

Tijdens je stage op de afdeling gastenservice zal je doordeweeks eerst dagdiensten draaien. Wanneer je volledig ingewerkt bent wordt er in overleg met jou gekeken of je ook ingezet kunt worden voor de weekenddiensten.

Julia was jouw voorganger op de afdeling gastenservice.

‘’Leerzaam, leuk en ideaal voor wanneer je de fijne kneepjes van het vak wilt leren kennen. Zo omschrijf ik mijn stage bij Roompot Group Goes. Vanwege het Corona virus ben ik hier terecht gekomen, maar ik heb er geen enkel moment spijt van gehad. Ik heb het zelfs zo naar mijn zin, dat ik na mijn stage een contract heb aangeboden gekregen! Ik vind het hier erg leuk en zou het zo weer doen.’’

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bezig met opleiding in de richting van travel/frontoffice/administratief. Communicatief sterk.
  • Kennis van de Duits taal is een pré.
  • Je bent bereidt om avonden, in weekenden en in vakantieperiodes te werken.
  • Minimaal 400 uur beschikbaar.
  • Beschikbaar vanaf mei 2021

 

Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne, nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer. Door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of een echte fitnessfanaat! Bovendien hebben we ook:

  • Superleuke afterworkborrels in het werkcafé mét dakterras!
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, quash en bowlingbanen.
  • Optie: kosteloos overnachten op een van onze nabijgelegen Roompotparken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage).
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.