Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Leer- / werkplek

Werkervaring


Studierichting:

Bouw, BouwkundeContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S202011170001

Solliciteer

Stage Project Development Vakantie Resorts (vanaf februari 2021)

Roompot Vakanties - Goes

Einddatum: zaterdag 16 januari 2021

Korte omschrijving

Als technische duizendpoot droom jij ervan om mooie vakantieparken te ontwikkelen bij Roompot Projects Als onderdeel van deze tak van de Roompot Group sta jij aan het begin van elk nieuw vakantieresort!

Wat ga je doen?

WAAR KOM JE TERECHT?
Jij gaat stage lopen bij Roompot Projects. Zij zorgen voor de projectontwikkeling van onze huidige en nieuwe vakantieparken. De afdeling bestaat uit diverse teams die er samen voor zorgen dat onze parken er fantastisch uit zien; Sales (Makelaardij etc.), Marketing, Back Office, Financieel en uiteraard Development.
 
Jij komt terecht in het team Project Development. Dit team bestaat uit twee Project Developers en drie projectmanagers. De twee collega’s Project Development starten de projecten op vanaf initiatieffase en zorgen voor de contacten met de gemeentes, bestemmingsplannen en bepalen de inrichting van de toekomstige parken. Van voetpaden tot sanitair gebouwen van de situering en het ontwerp van recreatiewoningen tot de theelepel in de besteklade.
 
Als deze plannen zijn goedgekeurd zorgt de Project Manager op locatie dat het project van A tot Z geregeld wordt. Hij heeft contact met de uitvoerende partijen en stuurt het project aan zodat het project binnen tijd, budget en kwaliteit wordt gerealiseerd. De laatste hand wordt samen met de afdeling Roompot Living voor het interieur gelegd, samen leveren zij de accommodaties gereed voor verhuur op aan de eindgebruiker. Als de sleutel wordt overgedragen, en de onderhoudsperiode is afgerond wordt het project overgedragen aan afdeling Operations.
 
WAT GA JE DOEN?
In een dynamische omgeving met een zeer gevarieerd takenpakket pak jij alle facetten van de Project Development binnen Roompot Group mee. De ene dag zal je het bestemmingsplan van een locatie volledig uitpluizen om vervolgens de andere dag op locatie met je schoenen in de modder het eerste bouwtermijn te controleren. Je gaat mee draaien in de projectontwikkeling met de verschillende stadia en overlegstructuren. Daarnaast zal je in het team van projectmanagers de fijne kneepjes van het managen van ingewikkelde projecten leren. 
 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bezig met een hbo opleiding (bij voorkeur in de richting van bouwkunde/civiele techniek of aanverwant)
  • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage
  • Beschikbaar vanaf februari 2021

 

 

Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer en door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word je master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of je wordt een echte fitnessfanaat! Bovenal hebben we ook:

  • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
  • Optie: kosteloos overnachten op één van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage)
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.