Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek

Werkervaring


Studierichting:

Commercieel, Verkoop

Communicatie, Marketing

Dienstverlening

OverigContactgegevens

Bezoekadres:

Covebo

Piet Heinstraat 3

4461GL Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0113-244390www.covebo.nl

Stagenummer:

S202011170002

Solliciteer

Stagiair Intercedent

Covebo - Piet Heinstraat 3, Goes

Einddatum: zaterdag 16 januari 2021

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage ben je onderdeel van het team Bouw en Techniek van de vestiging in Goes. Je werkt samen met in totaal 5 medewerkers op kantoor en gaat samen met het team werken aan het zo goed mogelijk matchen van kandidaten en klanten. Jouw werkweek bestaat uit het werven en overtuigen van eigen vakkrachten om bij ons aan de slag te gaan! Je gaat intake gesprekken plannen om kandidaten te spreken, stelt ze voor aan de opdrachtgever en gaat bij de klant op bezoek om in gesprek te gaan. In de stageperiode ga je onder andere leren om de intakegesprekken zelfstandig te voeren en de kandidaat profielen zelfstandig op te stellen. Daarnaast schrijf je pakkende vacatureteksten en plaatst deze op de online jobboards. Ook is er ruimte voor een nog nader te bepalen project, waarin jij onderzoek doet naar een kwestie binnen de huidige arbeidsmarkt. Uiteraard wordt je hier goed in begeleid door de teammanager en de overige collega's uit het team. Wij leren jouw razendsnel de fijne kneepjes van het uitzend vak en geven je de tijd en begeleiding om een goed onderzoek te doen.

Over het bedrijf, een korte introductie:

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie (met o.a. Eurojob, VNOM, en Effect Personeelsdiensten) van en voor echte aanpakkers, met meer dan 40 vestigingen door Nederland en Europa. In de piekperiode hebben we 9.000 werkende uitzendkrachten dagelijks actief, waarvan het grootste gedeelte EU krachten.

Hoe groot we ook worden, Covebo verliest nooit zijn persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die er werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroei kansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Wat verwachten we van jou:

  • Hbo student 3e/4e jaars student, richting Commerciële economie/ HRM/ Bedrijfskunde
  • Enthousiaste en gedreven persoonlijkheid
  • Woonachtig in regio Goes


Wat bieden wij jou:

  • Goede begeleiding van de teammanager en de rest van het team
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Een stagevergoeding van €450 bruto per maand (op fulltime basis).
  • Perspectief voor een baan na een goede afgeronde stage.


Voor meer informatie kan je contact opnemen met Carlein van den Berge via 0113-244390.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.