Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Walcheren


Stagesoort:

Leer- / werkplekContactgegevens

Adres:

Woongoed Middelburg

Segeerssingel 6

4337 LG Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 7120

4330 GC Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Tessa Quite

0118-691767www.woongoed.nl

Stagenummer:

S202012020001

Solliciteer

HBO stagiair communicatie

Woongoed Middelburg - Segeerssingel 6, Middelburg

Einddatum: maandag 26 april 2021

Woongoed Middelburg

Woongoed Middelburg is een organisatie met een duidelijk maatschappelijk doel. We verhuren in Middelburg ruim 6.300 woningen aan mensen met veelal een kleine portemonnee. We hebben een omzet van ca. 40 mln. en een investeringsportefeuille voor de komende 10 jaar van € 285 mln. Ons kantoor staat midden in Middelburg, op slechts 5 minuten loopafstand van zowel het stadcentrum als het treinstation. 

 

Woongoed is een financieel gezonde organisatie, met een open bedrijfscultuur. We werken met zo’n 50 professionele collega’s. Mannen, vrouwen, net afgestudeerden en collega’s met ruime werkervaring. 

Dit doen we in vijf teams, met korte communicatielijnen, binnen één open kantoorruimte. We geven graag ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en onafhankelijk werken van tijd en plaats.

 

Stage omschrijving:

Je ondersteunt de medewerker communicatie bij de dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het bijhouden van de website, advies bij projecten en het onderhouden van contacten met de media. Daarnaast werk je zelfstandig aan een concrete opdracht: het verbeteren van de interne communicatie. Je onderzoekt de informatiebehoefte van onze medewerkers en helpt vervolgens met het opzetten en implementeren van een intranet.  

 

Gewenste studierichting

HBO Communicatie

 

Soort stage

Meewerkstage

 

Aantal uren per week

36 uur (voltijd); maandag tot en met vrijdagmorgen

 

Periode

Nader overeen te komen

 

Verdere informatie

Tijdens de stageperiode is Laura Dor, medewerker communicatie,  je begeleider.  Voor meer informatie over de werkzaamheden en stageopdracht kun je haar bereiken op : 0118-691729.

 

Als toekomstig stagiair van Woongoed Middelburg ben je verplicht om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) in originele versie te overleggen. Uiteraard worden de kosten hiervan volledig vergoed.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.