Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Woongoed Middelburg

Segeerssingel 6

4337 LG Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 7120

4330 GC Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Tessa Quite

0118-691767www.woongoed.nl

Stagenummer:

S202012020002

Solliciteer

HBO stagiair verhuur van woningen en meedenken over optimalisaties

Woongoed Middelburg - Segeerssingel 6, Middelburg

Einddatum: maandag 26 april 2021

Woongoed Middelburg

Woongoed Middelburg is een organisatie met een duidelijk maatschappelijk doel. We verhuren in Middelburg ruim 6.300 woningen aan mensen met veelal een kleine portemonnee. We hebben een omzet van ca. 40 mln. en een investeringsportefeuille voor de komende 10 jaar van € 285 mln. Ons kantoor staat midden in Middelburg, op slechts 5 minuten loopafstand van zowel het stadcentrum als het treinstation. 

 

Woongoed is een financieel gezonde organisatie, met een open bedrijfscultuur. We werken met zo’n 50 professionele collega’s. Mannen, vrouwen, net afgestudeerden en collega’s met ruime werkervaring. 

Dit doen we in vijf teams, met korte communicatielijnen, binnen één open kantoorruimte. We geven graag ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en onafhankelijk werken van tijd en plaats.

 

Stage omschrijving:

Je draait volledig mee in het team verhuur. Van woningen adverteren, intakegesprekken van potentiele huurders, het maken van huurcontracten, uitgifte van sleutels, het doen van inkomenscontroles enz. Kortom je leert een breed scale aan activiteiten kennen die horen bij het werken in de sociale huursector.

Maar ook de vraagstukken en dilemma’s die spelen bij de verhuur van schaarse woningen, juridische vraagstukken rondom verhuur en de problematiek aan de onderkant van de woningmarkt.

 

Doordat je met een frisse blik kijkt naar onze manier van werken help je ons om te verbeteren. Naast meewerken, vragen je ook om ons hierin te adviseren. 

 

Gewenste studierichting

HBO sociaal juridisch of social work

 

Soort stage

Meewerkstage

 

Aantal uren per week

36 uur (voltijd); maandag tot en met vrijdagmorgen

 

Periode

Nader overeen te komen.

Verdere informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden en stageopdracht kun je terecht bij Petrie Pijnenborg, manager team tevreden klant (telefoon 0118-691725, E-mail: PPijnenborg@woongoed.nl).

 

Als toekomstig stagiair van Woongoed Middelburg ben je verplicht om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) in originele versie te overleggen. Uiteraard worden de kosten hiervan volledig vergoed.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.