Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Walcheren


Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Techniek, Technische Wetenschappen

OverigContactgegevens

Adres:

Citroën Van Beek

Marie Curieweg 25

4389 WB Ritthem

Nederland


Postadres:

Marie Curieweg 25

4389 WB Ritthem

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jos Buitendijk

0118629955www.citroenvanbeek.nl

Stagenummer:

S202012300001

Solliciteer

Leerling Automonteur Citroën

Citroën Van Beek

Einddatum: vrijdag 29 januari 2021

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Werken bij Citroën Van Beek is werken bij een ambitieuze en groeiende organisatie. En…wij weten echt álles over Citroën. Met bijna 55 jaar ervaring als officiële Citroën dealer, kennen wij deze auto’s als geen ander. En omdat de klant bij ons absoluut op nummer één staat, is ons familiebedrijf al vijf keer uitgeroepen tot beste Citroën dealer van Nederland.

Voor onze vestiging Vlissingen zoeken wij per direct een Leerling Automonteur. Zoek jij een stageplaats binnen een erkend leerbedrijf met ervaren technici en moderne tools? Dan ben je bij ons aan het goede adres. En wie weet wordt je na afloop van je stage wel onderdeel van ons vaste team!

WAT GA JE DOEN BIJ CITROËN VAN BEEK?

Als Leerling Autotechnicus krijg je bij ons alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en zelfstandig mee te werken. In onze werkplaats verzorgen we het onderhoud en reparaties voor het merk Citroën . Naast personenwagens zijn dit ook lichte bedrijfswagens. Onze leermeester begeleid je tijdens je stage zodat je steeds meer klussen zelfstandig kunt uitvoeren. De werkplaats is goed georganiseerd en voldoet aan de laatste stand van ontwikkeling in autotechniek en gereedschap.

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

Kun jij je niets leukers bedenken dan elke dag sleutelen aan de onderdelen van auto’s in een mooi  garagebedrijf? Dan zoeken we jou! Je hebt passie voor auto’s en interesse in techniek en gaat binnenkort starten of bent al bezig met de opleiding tot autotechnicus (BOL/BBL).

Daarnaast is het natuurlijk handig als je in de buurt van onze vestiging woont.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Werken bij Van Beek betekent ook werken in een leuk team. Er heerst hier een prettige en informele werksfeer waarbij inzet en ambitie worden gezien en gewaardeerd. Als tijdens je stage blijkt dat je goed in ons team past dan mag je zeker terugkomen en ligt er een contract voor je klaar! Mooier kan niet!

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.