Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

VMBO


Regio:

Walcheren


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek

Vakantiebaan


Studierichting:

Horeca, Toerisme, FacilitairContactgegevens

Bezoekadres:

Badhotel Domburg Expl. BV

Domburgseweg 1a

4357 BA Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Hanneke de Visser

0118 588804www.badhotel.com

Stagenummer:

S202102180002

Solliciteer

Stage lopen in het Badhotel

Badhotel Domburg Expl. BV

Einddatum: zaterdag 20 maart 2021

Ben je op zoek naar uitdagend en afwisselende stage? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Badhotel Domburg is geen dag hetzelfde. Iedere dag ontmoet je nieuwe gasten, die wij een onvergetelijk verblijf willen bieden. We werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. In ons team staat vakmanschap centraal. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo maken we van Badhotel Domburg een unieke beleving.

In de horeca is ieder seizoen anders. Dat maakt werken in ons hotel zo bijzonder. Natuurlijk zijn de werktijden meestal niet van 9 tot 5: je werkt op een toplocatie waar altijd wat te doen is. Je werkt met een jong en divers team in een dynamische omgeving.

Als Stagiair(e) F&B heb je tijdens je opleiding al wat operationele ervaring opgedaan en ben je gemotiveerd voor een leerzame stage in een viersterren strandhotel zoals Badhotel Domburg. Tijdens deze stage leer je inzicht te krijgen in het functioneren van de F&B en ga je operationeel te werk. Hierdoor leer je hoe je ervoor zorgt dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en de verwachting van de hotelgast overtroffen wordt. Tijdens je stage zal je werken in Grand Café 1866 en restaurant Zee & Land. Samen met je collega’s bied je onze gasten een culinaire ervaring in ons restaurant. Naast je stage-overeenkomst is er ook de mogelijkheid voor een arbeidscontract; zo kan je nog iets bijverdienen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste Stagiaires F&B, die beschikken over een hands-on mentaliteit.

Wat wij je bieden:

  • een professionele, gezellige werksfeer in een divers team;
  • goede arbeidsvoorwaarden;
  • waaronder reiskostenvergoeding;
  • een uitdagende baan in een strandhotel.

Wat wij verder zoeken in jou:

  • je bent gast- en servicegericht;
  • je hebt passie voor de horeca;
  • je beschikt over doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • je bent flexibel inzetbaar, overdag, in de avond en in weekenden en vakanties;
  • je spreekt goed Nederlands, Duits is een pré.

Ben jij de juiste persoon voor deze stage? Dan zien wij je sollicitatie tegemoet en nodigen je graag uit voor een kennismaking/oriëntatiegesprek. Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen via onderstaande solliciteer-button. Telefonisch contact opnemen kan via: 0118-588888.