Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO

Overig


Regio:

Walcheren


Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Distributie, Transport, LogistiekContactgegevens

Bezoekadres:

Bomont

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Nathalie Larivière

0118-586410www.bomont.nl

Stagenummer:

S202201060006

Solliciteer

Stage logistiek medewerker

Bomont

Einddatum: zaterdag 05 februari 2022

Wil jij stage lopen bij het beste leerbedrijf van Zeeland?!

Stage

Tijdens deze stage ondersteun je de afdeling in het logistieke proces. Als stagiair(e) op de afdeling Logistiek vervul je een belangrijke tol binnen de organisatie. Dagelijks zorg je er samen met het team voor dat de webshopbestellingen verzameld worden en verzendklaar worden gemaakt. Daarnaast zorg je ervoor dat onze fysieke winkels voldoende voorraad ontvangen. Tussendoor houdt je het magazijn opgeruimd en overzichtelijk en biedt je ondersteuning met het verwerken van de (foto)retouren. Houd je van aanpakken en is niets jou teveel gevraagd? Dan past een stageplaats op de afdeling Logistiek van Bomont echt bij jou!

Het betreft een stage van minimaal 4 maanden waarbij je zult werken vanuit het hoofdkantoor in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je veel taken zelfstandig oppakken.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je volgt een logistiek gerelateerde opleiding;
 • Je bent ambitieus, leergierig en collegiaal;
 • Je weet van aanpakken en bent stressbestendig;
 • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband werken;
 • Je hebt affiniteit met mode en lifestyle;

Bomont inspireert

Iedere Bomont vestiging heeft haar eigen cultuur en specifieke kenmerken waardoor iedere locatie weer uniek is. Jij werkt in een energiek team van 20 collega’s die net als jou blij worden van mooie producten verzenden naar onze klanten. De sfeer onderling is gemoedelijk en ambitieus. Samen streven we naar optimale service en maken daarbij gebruik van elkaars talenten. Je krijgt de kans om werkervaring op te doen bij een snel groeiende organisatie, de mogelijkheid om veel te leren en om jouw CV een boost te geven. Daarnaast kom je in een team terecht met gezellige collega’s die graag samen met jou borrelen op leuke personeelsfeestjes!

Fijn voor jou om te weten: het gaat heel erg goed met Bomont. We groeien tegen de stroom in en zijn een financieel gezonde werkgever.

Bomont biedt

 • Leuke werksfeer en collega’s;
 • Een veelzijdige en leerzame stageperiode;
 • Stagevergoeding;
 • Bomont-familie; je krijgt er vanaf je eerste werkdag meteen 250 familieleden bij;
 • Vers fruit;
 • Oog voor talenten; wist je dat onze manager e-commerce / marketing ooit is gestart met een bijbaantje op de customer service?!

Kom jij ons gezellige team versterken? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton!

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) vormt onderdeel van de sollicitatieprocedure.