Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

HBO

VMBO


Regio:

Tholen & St. Philipsland


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek

Vakantiebaan


Studierichting:

Commercieel, Verkoop

Economie, Bedrijfseconomie

Maritiem, Off-shore, Energie

Techniek, Technische WetenschappenContactgegevens

Bezoekadres:

Van Meer

Welgelegen 4

4691 SJ Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Cathelijn Loeff

0166-602010www.vanmeer.nl

Stagenummer:

S202201070001

Solliciteer

(Technisch) Stagiaire

Van Meer

Einddatum: dinsdag 08 maart 2022

(Technisch) Stagiaire

Of je nu op zoek bent naar een snuffelstage of een innoverend bedrijf voor je afstudeerstage, je bent altijd welkom bij Van Meer!

 

Wat ga je doen;

Afhankelijk van je opleiding en interesses ga je bij één van de Business Units bij Van Meer aan de slag. We bespreken de verschillende mogelijkheden met je om zo tot een uitdagende, leerzame en leuke stage te komen.

 

Voor de afdeling Drives kun je denken aan panelenbouw en de assemblage van elektrotechnische besturingskasten. De werkdag wordt gestart met een gezamenlijk overleg, waarna je aan de slag gaat met je eigen project. Dit kan zowel in teamverband zijn, of zelfstandig. Je gaat hierbij zowel mechanische als elektrische werkzaamheden uitvoeren.

 

Bij de afdeling Rotating voer je werkzaamheden uit aan de roterende machines in de werkplaats. Je kunt hierbij denken aan elektromotoren als AC/DC motoren, trommelmotoren, trilmotoren tot tandwielkasten, pompen en ventilatoren. De werkzaamheden zelf variëren van onderhoud en (de)montage.

 

Natuurlijk hebben we ook een professionele commerciële afdeling waar je mooie afstudeeropdrachten richting Sales kunt doen.

 

Wie zijn wij;

 

Van Meer is een familiebedrijf met een internationaal karakter. We zijn een sterk groeiende organisatie met gemotiveerde collega’s. Een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar regelmatig leuke personeelsactiviteiten worden georganiseerd. Je komt te werken in een modern en licht gebouw van alle gemakken voorzien. Hierbij kun je denken aan ruime en lichte werkplekken die voorzien zijn van alle benodigde accessoires.

Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We hebben dan ook diverse scholingsprogramma’s waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Veiligheid is voor ons erg belangrijk. We hebben een 5S programma binnen Van Meer, waarin alle collega’s zelfstandig verbeteringen kunnen voorstellen.

 

Wat bieden we je;

  • Een team van enthousiaste collega’s;
  • Een professionele werkomgeving en erkend leerbedrijf;
  • Na het succesvol afronden van je stage, krijg je een vergoeding over je gewerkte uren;
  • Uitgebreid scholingsprogramma;
  • Deelname aan personeelsactiviteiten.

 

Nieuwsgierig geworden?

Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button of mail rechtstreeks naar vacature@vanmeer.nl