Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

Natuurwetenschappen, Chemie

Techniek, Technische WetenschappenContactgegevens

Bezoekadres:

Colsen, adviesburo voor Milieutechniek

Kreekzoom 3

4561 GX Hulst

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Imre van Overloop

0114-311548www.colsen.nl

Stagenummer:

S202204150001

Solliciteer

Stageplaatsen Milieutechnologie

Colsen, adviesburo voor Milieutechniek - Kreekzoom 3, Hulst

Einddatum: dinsdag 31 mei 2022

 

Vanaf september 2022 hebben wij op ons kantoor in Hulst enkele meewerk of afstudeer stage plaatsten beschikbaar voor Bachelor/Master studenten richting  Bio-ingenieurswetenschappen, Chemische Technologie, Watermanagement, Milieukunde of gelijkwaardig.

Onze opdrachten zijn divers. Binnen ons team technologie werk je b.v. aan een duurzame pilot installatie op het gebied van nutriëntenterugwinning of stel je een analyse protocol op. Je voert samples analyses uit in het lab, analyseert data en verwerkt deze in rapportages voor je eigen onderzoek en/of het projectteam. Daarmee wissel je dus werk op (nabije) locatie af met werken in het lab en achter je bureau en krijg je een goed beeld van onze organisatie en jouw werkgebied. In overleg kunnen we deze verder toespitsen naar gelang jouw opleidingsvereisten en persoonlijke interesse. Je ontvangt een stagevergoeding en reiskosten in overleg.

Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een in Nederland geldig rijbewijs. We begrijpen dat de afstand naar het Zeeuws-Vlaamse Hulst niet altijd overbrugbaar is, daarom kan tijdelijke huisvestiging overleg geregeld worden. 

Meer weten over de beschikbare opdrachten?  Reageer dan snel via vacatures@colsen.nl !