Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

Financieel, Administratief, AccountancyContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S202205170006

Solliciteer

Stage IT support

Roompot Vakanties - 4462HK, Goes

Einddatum: zaterdag 16 juli 2022

Ben jij geïnteresseerd in IT en vind jij het leuk om jouw collega's op dit vakgebied te ondersteunen? Dan is een stageplaats bij de afdeling IT Support & Development echt iets voor jou.

Even voorstellen...
Jij gaat stagelopen op de afdeling IT Support & Development. Jij gaat je bezighouden met alle systemen. Dit gaat van het oplossen van fouten in de systemen, tot het doorvoeren van updates, configuraties en afhandelen van aanvragen.

Zo ziet jouw stage er bij ons uit...
Jij gaat stagelopen op de afdeling IT Support & Development. Deze afdeling is het centrale punt van communicatie omtrent alle systemen binnen het Roompot concern, omdat alle verschillende systemen binnen de organisatie hier samen komen. De afdeling IT Support bestaat uit verschillende teams. Het ene team houdt zich voornamelijk bezig met support en dat team zal jij tijdens jouw stage versterken. Het andere team is bezig met de ontwikkeling en optimalisatie van de systemen binnen Roompot én houdt zich bezig met de implementatie van nieuwe systemen.

Tijdens jouw stage ga je Sanne en het support team ondersteunen in hun werkzaamheden. Je hebt verschillende dagelijkse werkzaamheden, hierbij kan je denken aan het up to date houden van de huidige diverse systemen (reserveringssystemen, kassasystemen en het urensysteem voor alle medewerkers), het uitvoeren van lichte configuratiewerkzaamheden, het controleren van bepaalde wijzigingen, het aanvragen van verschillende rapportages maar ook met het oplossen van eventuele fouten.

Wat kun je van ons verwachten?
Op het moderne, nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer. Door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of een echte fitnessfanaat! Bovenal hebben we ook:
  • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash- en bowlingbanen.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage).
  • Reiskostenvergoeding (als je geen studenten OV hebt) van €0,19 per kilometer (vanaf 5 km enkele reis); Kosten voor het reizen met openbaar vervoer vergoeden we volledig o.b.v. abonnement. Er is een bushalte direct voor de deur van ons hoofdkantoor, dus naar je stage reizen met OV is gemakkelijk en snel.
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!
Wie ben jij?
  • Je bent bezig met een mbo opleiding richting ICT support;
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage;
  • Stageperiode in overleg vanaf april 2022.
Jouw bestemming
Van stage naar vaste baan? Jij wil jezelf graag ontwikkelen in jouw vakgebied. Wellicht kom je ook in onze talentpool. Wij van het stagebureau en je stagebegeleider kunnen niet wachten op je sollicitatie! (Graag via de site ��)

Een veelzijdige stage past bij jou!