Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

Financieel, Administratief, AccountancyContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S202205170007

Solliciteer

Stage Administratief

Roompot Vakanties - 4462HK, Goes

Einddatum: zaterdag 16 juli 2022

It's all about the money! En nee, over je stagevergoeding lees je straks pas meer.. Financiële administratie is echt jouw ding en bij Roompot Vakanties kan je hier makkelijk je ei kwijt met 90.000 facturen per jaar, zo'n 250 inkoopfacturen per dag.

Even voorstellen...
Jij gaat onze afdeling Centrale Administratie versterken. Dankzij deze afdeling kan iedereen ongestoord doorwerken en hoeft niemand bang te zijn dat de rekeningen niet betaald worden. Geen deurwaarders bij ons gelukkig. Wij zijn je nu al dankbaar! Samen met je collega's zorg je ervoor dat facturen worden betaald of worden verstuurd voor honderden bv's en wel duizenden leveranciers.

Zo ziet jouw stage er bij ons uit...
Samen met Marielle focus jij je op het inboeken van crediteuren en controleren van kasstukken. Analyseren en rapporteren van cijfers zijn ook onderdeel van jouw takenpakket. De afdeling bestaat uit ca. 20 collega's die ieder een aantal bv's onder zich hebben. Naast het ondersteunen van Mark, zal je hen ook ondersteunen in de werkzaamheden.

Wat kun je van ons verwachten?
Op het kantoor in Uithoorn kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer. Samen met het kantoor in Uithoorn zijn dit de hoofdkantoor locaties van Roompot. Profiteer van de volgende voordelen tijdens jouw stage:
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash- en bowlingbanen.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage).
  • Reiskostenvergoeding (als je geen studenten OV hebt) van €0,19 per kilometer (vanaf 5 km enkele reis); Kosten voor het reizen met openbaar vervoer vergoeden we volledig o.b.v. abonnement. Er is een bushalte direct voor de deur van ons hoofdkantoor, dus naar je stage reizen met OV is gemakkelijk en snel.
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!
Wie ben jij?
  • Je bent bezig met een mbo-opleiding (bij voorkeur Bedrijfsadministratie);
  • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!;
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage;
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2022.
Jouw bestemming
Van stage naar vaste baan? Jij wil jezelf graag ontwikkelen in jouw vakgebied. Wellicht kom je ook in onze talentpool. Wij van het stagebureau en je stagebegeleider kunnen niet wachten op je sollicitatie! (Graag via de site ��)

Heb jij ook zo'n passie voor cijfers?