Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Adres:

Syndus Group

Mr. F.J. Haarmanweg 9

4538 AM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 7

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Senna Riemens

0115-644622



www.werkenbijsyndus.nl

Vacaturenummer:

V202109090008

Solliciteer

Technisch tekenaar

Syndus Group

Einddatum: vrijdag 03 mei 2024

Voor ons staalbouwbedrijf Ferris zijn we op zoek naar een technisch tekenaar. Heb jij ervaring als 3D tekenaar/modelleur? Ben je een echte teamplayer, werk je secuur en ben je gefocust op detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doe je als technisch tekenaar bij Ferris?

Als tekenaar ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken en detailleren van bestaande en nieuwbouw staalconstructies voor de petrochemie. Tijdens de uitvoering van opdrachten en projecten denk en werk je mee aan de onderlinge afstemming van structuur, technieken en de uitvoerbaarheid van de constructies. Tussentijds heb je overleg met jouw collega’s van de afdeling engineering over de planning, het budget en de uitvoeringsdetails. Uiteindelijk lever je een totaalpakket af voor de productie en montage

De staalconstructies werk je uit in het staaltekenprogramma Tekla. Ervaring in dit programma is een pré, maar geen must. We leiden je namelijk graag op tot een ervaren Tekla tekenaar!

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als technisch tekenaar ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Ferris op ons hoofdkantoor in Terneuzen. Ferris biedt jou een zeer fijne werkplek waarbij je dagelijks samenwerkt met een enthousiast team met een prettige, informele werksfeer. Je bent in grote mate zelfstandig aan het werk, maar tijdens de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden heb je ook veel contact met jouw collega’s van team Engineering. Jouw collega’s bieden je ondersteuning en voorzien je van de juiste informatie. Je rapporteert aan jouw collega Marnick (Manager engineering).

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een MBO/HBO diploma in de richting van (werktuig)bouwkunde, civiele techniek of gelijkwaardig;
  • Je hebt ervaring als 3D tekenaar/modelleur vanuit werk of opleiding;
  • Je beschikt over technisch inzicht naar het ontwerpen van constructies en verbindingen;
  • Je werkt zeer nauwkeurig en beschikt over een proactieve houding, want het is van belang knelpunten in een vroegtijdig stadium te signaleren.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering.
  • Én veel leuke extra's. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Ferris is onderdeel van de Syndus Group. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud en aanpassingen van bestaande constructies (brownfield).

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Marnick de Bat (manager engineering) via +31 6 5369 9052 of WhatsApp via https://wa.me/31653699052.