Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overig

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Citroën Van Beek

Marie Curieweg 25

4389 WB Ritthem

Nederland


Postadres:

Marie Curieweg 25

4389 WB Ritthem

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jos Buitendijk

0118629955www.citroenvanbeek.nl

Vacaturenummer:

V202109140033

Solliciteer

Automonteur Citroën

Citroën Van Beek - Marie Curieweg 25, Ritthem

Einddatum: zondag 31 december 2023

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Werken bij Citroën Van Beek is werken bij een ambitieuze en groeiende organisatie. En…wij weten echt álles over Citroën. Met meer dan 55 jaar ervaring als officiële Citroën dealer, kennen wij deze auto’s als geen ander. En omdat de klant bij ons absoluut op nummer één staat, is ons familiebedrijf al jaren op rij uitgeroepen tot beste Citroën dealer van Nederland.

Voor onze vestiging Vlissingen zoeken wij per direct een (eerste) automonteur. Iemand met passie voor auto’s en interesse in techniek. Je werkt in een collegiaal team met gemotiveerde technici. De werkplaats is goed georganiseerd en voldoet aan de laatste stand van ontwikkeling in autotechniek en gereedschap. Je krijgt bij ons mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en uit te groeien tot specialist. Je werkt zelfstandig en hebt veel eigen verantwoordelijkheid.

WAT GA JE DOEN BIJ CITROËN VAN BEEK?

Als eerste automonteur bij Citroën Van Beek verzorg je het onderhoud en reparaties aan de Citroën-modellen van onze klanten. Naast personenwagens zijn dit ook lichte bedrijfswagens. Complexere klussen zijn voor jou als eerste autotechnicus een uitdaging waar je je graag in vastbijt.

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

Als Eerste Automonteur met enkele jaren werkervaring heeft autotechniek voor jou geen geheimen meer, je blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zoals elektrische auto’s en je vindt het leuk om trainingen te blijven volgen. Je beschikt over een afgeronde opleiding tot Eerste Autotechnicus en je bent bij voorkeur ook APK-keurmeester. Daarnaast is het een vereiste dat in bezit bent van je rijbewijs B.

Onze vestiging ligt direct langs de A58 tussen Middelburg en Vlissingen en is dus ook zeer goed en snel bereikbaar wanneer je bijvoorbeeld in Goes (20 minuten) of Terneuzen (25 minuten) woonachtig bent.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Werken bij Van Beek betekent ook werken in een leuk team. Als één van de weinige familiebedrijven in de automotive heerst hier een prettige en informele werksfeer waarbij inzet en ambitie worden gezien en gewaardeerd. Je ontvangt een goed salaris én we bieden je volop mogelijkheden om door te groeien, bijvoorbeeld door middel van het volgen van een opleiding.

Als blijkt dat je goed in ons team past heb je zicht op een vast contract en dus zekerheid! Je krijgt 30 vrije dagen (24 vakantie dagen + 6 ADV dagen). Je kunt zelfs extra vakantie-uren kopen voor nog meer vrije tijd. Verder krijg je 8% vakantiegeld, een pensioenregeling bij PMT en je werkt in onze moderne werkplaats aan een sterk merk dat vol inzet op innovatie.

Wil je deel uitmaken van ons team? Neem dan contact met ons op, we maken graag kennis met je! Vul het formulier op onze website of mail ons je motivatie en cv naar onze vestigingsmanager Edward van Dijk via komwerken@citroenvanbeek.nl

Reageren?

Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie