Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

VMBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Productie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Herder B.V

Herculesweg 6

4338 PL Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Janet van den Dries

0183-447280www.herder.nl

Vacaturenummer:

V202109140059

Solliciteer

Monteur

Herder B.V - Herculesweg 6

Einddatum: donderdag 14 oktober 2021

 

Herder ontwikkelt en bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Unieke machines die sinds 1947 in Nederland worden geproduceerd en zijn uitgegroeid tot een fenomeen. Wereldwijd is Herder het meest verkochte merk in markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Dit alles maakt dat Herder machines vaak worden geïmiteerd, maar nooit worden geëvenaard. Herder is één van de toonaangevende merken van Dutch Power Company. Tot deze groep behoren merken als ConverRoberine en Votex. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren.

De functie:
Jij bent gedreven een (trekker) monteur die niet terugdeinst van constructiewerkzaamheden.  Samen met onze doorgewinterde constructiewerkers werk je aan diverse projecten. Jij vult het team aan met jouw kennis aan over gecompliceerde systemen zoals elektro-, AdBlue-, uitlaat-, lucht- en hydrauliek systemen. Uiteraard draai jij je hand er niet voor om hier zelfstandig aanpassingen aan doen. Daarnaast voer je zelfstandig de inbouw van machinebediening uit in moderne trekker cabines. Verder ben je in staat licht constructiewerk uit te voeren zoals het boren en fitten van staalwerk. Je controleert je eigen werkzaamheden en voldoet aan optimale kwaliteit en (interne) klanttevredenheid waar Herder voor staat.  

Het profiel:
Jij bent in het bezit van een opleiding Elektronica niveau 3. Je hebt goede kennis van hydrauliek en elektronica, moderne dieselmotoren en AdBlue systemen. Het lezen van technische tekeningen is voor jouw geen probleem en je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een productieomgeving. Jij bent in staat om moderne tractoren te bedienen, eenvoudig constructiewerk uit te voeren en bereid tot het volgen van cursussen. In bezit zijn van een heftruck- en trekker rijbewijs is een pré.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@dutchpowercompany.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.