Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

ICT, Telecom

Detailhandel

Handel, Groothandel

Overig


Functiesoort:

Management, Directie

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Noord-BevelandContactgegevens

Bezoekadres:

Omoda

Ruigendijkweg 1

4301 RX Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Kim Houmes

0111-453258www.omoda.nl

Vacaturenummer:

V202109250003

Solliciteer

HEAD OF MARKETING

Omoda - Zierikzee

Einddatum: donderdag 04 november 2021

Bouw jij samen met de rest van organisatie en het management team mee aan ambitieuze verdere groei en professionalisering van Omoda?

Ondernemend familiebedrijf (700fte). Volgende fase van (internationale) groei met 4e en 5e generatie. Ambitieus, gedreven, met lef. Geloven in verbinding on-line/offline: tech & touch. Boetiekbeleving in e-commercesetting. Handpicked collectie A-merken: schoenen en kleding. Head of Marketing (MT) bouwt mee aan verdere groei. Ontwikkelt en implementeert marketingstrategie. Persoonlijk, customer centric. Focus op traffic én conversie. Creatieve generalist. Strategisch sterk. Merkenbouwer. Kennis van online en offline retail. Inspireert en ontwikkelt team, brengt verdere focus. Daagt uit. Ondernemend, betrokken, verbindend. Zierikzee. 

De Head of Marketing maakt onderdeel uit van het management team van Omoda en geeft leiding aan het marketingteam (40fte).
 

Opdracht

De Head of Marketing bouwt samen met de rest van de organisatie en het management team mee aan ambitieuze verdere groei en professionalisering van Omoda. Belangrijk onderdeel van de opdracht is het verder vergroten van de naamsbekendheid van Omoda in binnen- en buitenland. De Head of Marketing speelt een belangrijke rol in het behalen van de commerciële doelstellingen van Omoda. Onder meer door het merk op de juiste manier te laden en te positioneren en het verder implementeren van de brand-strategie. Belangrijk focuspunt is dan ook naast lead-/trafficgeneratie het realiseren van daadwerkelijke conversie. Omoda is bezig uit te groeien tot de meest geliefde fashionretailer, zowel online als offline, waarbij persoonlijke beleving en menselijke service centraal staan. Ondernemerschap, denken in kansen en steeds actief zoeken naar mogelijkheden om te groeien vormen de drivers van deze ambitie. 

De Head of Marketing maakt onderdeel uit van het management team van Omoda en geeft leiding aan het marketingteam (40fte). Het betreft een fulltime functie waarbij de werkplek flexibel is.

Functie-eisen

  • Ruime leidinggevende ervaring in marketingmanagement (B2C) en het bouwen van sterke merken. Affiniteit met lifestyle en fashion;
  • Bewezen succesvol trackrecord in het realiseren van commerciële groei binnen een dynamische retail- en e-commerce setting;
  • Strategisch sterk met executiekracht. Sterk in het ontwikkelen van een strategie en de doorvertaling naar concepten en hands-on implementatie;
  • Analytisch sterk en gewend te sturen vanuit data en cijfers;
  • Gevoel voor (marketing)technologie en in staat om deze toe te passen in het creëren van de optimale customer journey;
  • Inspirerend en betrokken. Enthousiasmeert, prikkelt en verbindt zich open met de organisatie;
  • Academisch werk- en denkniveau.


Over Omoda

Omoda is dé inspirerende fashionretailer met een unieke, handpicked collectie van hoge kwaliteit. Het familiebedrijf begon met de verkoop van schoenen en heeft sinds 2021 ook kleding toegevoegd aan haar collectie. Deze stap is tekenend voor de groeiambities. Omoda ziet dat online niet zonder de voordelen van offline kan en andersom. Behalve het online kanaal heeft Omoda dus ook 27 eigen winkels waar klanten zich kunnen laten inspireren. Naast de eigen winkels beschikt Omoda in Zierikzee over een eigen state-of-the-art distributiecentrum. Omoda staat voor persoonlijke beleving, kwaliteit en service. De cultuur in het Zeeuwse familiebedrijf is nuchter, ondernemend en resultaatgericht. Successen worden samen behaald en gevierd.

De recruitment van deze vacature verloopt via Ebbinge. De contactpersoon is Astrid Jacobs en je kunt haar contacten via astrid.jacobs@ebbinge.nl. 

 

Reageren?

Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.