Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202109290012

Solliciteer

Psychiater ouderenpsychiatrie

Emergis - Kloetinge

Einddatum: zaterdag 01 oktober 2022


Wil jij aan de slag binnen het veelzijdige en mooie vakgebied ouderenpsychiatrie? Waar je je vak kunt uitoefenen in de volle breedte en je je kennis inzet op het gebied van somatiek, psychiatrie en het sociale domein? Wij hebben per direct mogelijkheden voor zowel psychiaters die in loondienst willen werken als voor ZZP-ers. Ook basisartsen zijn van harte welkom.

Je komt te werken in een organisatie die zo groot is dat je er veel kunt halen en klein genoeg om elkaar te kennen. 
En dat alles in een prachtige leef- en werkomgeving en de Zeeuwse kust binnen handbereik.


Jouw werkplek

Ouderenpsychiatrie van Emergis behandelt en begeleidt cliënten van 65 jaar en ouder met een complexe combinatie van lichamelijke, psychologische en sociale problematiek. Dat doen we met ruim 150 medewerkers, stagiairs en vrijwilligers. We bieden verschillende vormen van zorg, van intensieve begeleiding thuis tot klinische behandeling en dagbesteding.

De afdeling Voortgezette Klinische Behandeling zet in op terugkeer naar huis of naar een verblijf in een verpleeghuis of beschermd wonen. Er wordt gewerkt met modules op het gebied van behandeling, dagbesteding en beweging. Ook bieden wij tijdelijke somatische zorg aan cliënten van andere afdelingen binnen Emergis. Daarnaast zijn wij een leerafdeling. We werken met verschillende scholen om stagiaires wegwijs te maken en op te leiden binnen de psychiatrie. De stagiaires komen bij ons lange of korte periodes stage lopen en dit biedt veel uitdaging en dynamiek.


Jouw werkzaamheden

 • Je bent verantwoordelijk voor de geboden (medische) behandeling;
 • Je stelt diagnoses en zorgt ervoor dat de behandeling de onderliggende problematiek effectief aanpakt en het herstelproces bevorderd wordt;
 • Je bepaalt medicatiebeleid en voert zorgafstemmingsgesprekken;
 • Je neemt deel aan de crisisdienst als achterwacht;
 • Je levert een bijdrage aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de zorg;
 • Binnen de teams werk je nauw samen met artsen in opleiding, psychologen en maatschappelijk werk. Kortom; een multidisciplinaire aanpak.

Jouw profiel

Onze cliënten vragen behandelaren die deskundig zijn in wat vaak voorkomt bij ouderen: meerdere aandoeningen tegelijk die elkaar én het ontstaan en verloop van psychiatrische stoornissen beïnvloeden.  ‘Generalistische specialisten’, zeggen wij zelf, die goed zijn in de diagnostiek en behandeling van complexe aspecifieke problematiek. Wij zoeken een psychiater die staat voor kwaliteit. Een regiebehandelaar die communicatie en bejegening belangrijk vindt en die niet terugdeinst voor innovatief denken. Iemand met een zorgvisie die past bij die van Emergis: een cliënt krijgt behandeling die ondersteunend is aan zijn of haar herstel en draagt bij aan het (herwinnen) van de eigen regie.

Onze multidisciplinaire teams zijn klein en flexibel; mensen kunnen elkaar vervangen wanneer en daar waar het nodig is. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de diverse hulpvragen van de cliënten, in de kliniek of elders. Je bent een aanwinst voor het team wanneer je het vormgeven van een professioneel leerklimaat voor alle disciplines als een uitdaging ziet. Daarvoor is het nodig dat je een teamspeler bent, van aanpakken weet en je kritisch naar je eigen leerproces kijkt.
We zoeken iemand die 16 – 36 uur per week beschikbaar is voor onze locatie in Kloetinge.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als psychiater bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:
Een uitdagende baan binnen een leuk team, waarin je jouw vak in de volle breedte kunt uitoefenen.
Uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je vooral bezig kunt zijn met het verlenen van zorg.

 • Ams-regeling ggz van toepassing;
 • Een uitstekende vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdiensten;
 • Een eenmalige vestigingspremie van maximaal € 20.000,-;
 • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris over de te werken uren;
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning. 

De Zeeuwse economie is sterk en omvat vele grote werkgevers. Emergis heeft goede relaties met hen en bemiddelt eventueel graag om ook voor je partner een passende werkkring in de regio te vinden.


Ga jij de uitdaging aan als Psychiater ouderenpsychiatrie

Voor meer informatie of bijvoorbeeld een rondleiding ter kennismaking neem je contact op met Hessel Eveleens, manager ouderenpsychiatrie en medisch paramedische dienst, via eveleens@emergis.nl of 0113 26 74 30

De Zeeuwse economie is sterk en omvat vele grote werkgevers. Emergis heeft goede relaties met hen en bemiddelt eventueel graag om ook voor je partner een passende werkkring in de regio te vinden.