Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202110120014

Solliciteer

Verkoper Binnendienst Grond-, Weg-, en Waterbouw

Groep De Hoop

Einddatum: vrijdag 11 november 2022

Logus GWW maakt deel uit van de Logus groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

Vanuit onze vestiging in Goes en/of Terneuzen verkoop je  ons uitgebreide assortiment voor de infrasector zoals rioleringen, drainage en infiltratiesystemen. Je adviseert zakelijke klanten, maakt offertes, belt ze na en draagt zorg voor de orderafhandeling en correcte logistieke afhandeling. Je verzorgt ook een deel van de inkoop en je staat in nauw contact  met leveranciers over prijzen en leveringen. Daarnaast ondersteun je de manager van Logus GWW op commercieel gebied.

Met wie werk je samen?

Je werkt op een informele manier samen in een hecht team van vijf collega’s. Je hebt intern intensief contact met  collega’s van de verkoop- en logistieke afdelingen van de Logus-vestigingen.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in, of bent geïnteresseerd in de verkoop van ons assortiment voor de infrasector.  Je vindt het leuk om binnen een verkoopteam te werken met professionele collega’s, bent leergierig en gemotiveerd. Je bent punctueel en proactief en daardoor zeer klantvriendelijk. Daarnaast vragen wij:

  • Mbo- of hbo- werk- en -denkniveau;
  • Affiniteit met de (wegen)bouw;
  • Goede commercieel administratieve vaardigheden.


Wat bieden wij?

Logus staat garant voor een afwisselende en uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn van een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Goede opleidingsmogelijkheden;
  • Samenwerken in een enthousiast verkoopteam.


Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Jacobus van Keulen, commercieel manager GWW, tel.nr. 06 51 41 16 62.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.