Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig

Uitvoerend, Productie

Management, Directie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202110270044

Solliciteer

Teamleider onderhoud en projecten

Emergis - Kloetinge

Einddatum: donderdag 01 september 2022


Heb jij kijk op strategisch vastgoedmanagement? Ben jij een daadkrachtige professional die gaat voor kwaliteitsverbetering en efficiency? Zie jij het als een uitdaging om samen de afdeling Onderhoud en Projecten vorm te geven en verder te professionaliseren? Lees dan verder!


Jouw werkplek

Vastgoed & Facilitair
Het bedrijfsonderdeel Vastgoed & Facilitair (V&F) telt circa 100 medewerkers en is volop in beweging en continu bezig om haar dienstverlening te verbeteren. V&F is integraal verantwoordelijk voor alle facilitaire diensten en de ontwikkeling en het onderhoud van onze gebouwen en terreinen. V&F ondersteunt het primaire proces van Emergis in de gehele breedte van facility management. Het is een bedrijfsonderdeel die volop in ontwikkeling is en waarbij het noodzakelijk is dat taakgebieden waar V&F verantwoordelijk voor is duurzaam worden geborgd.

Afdeling onderhoud en projecten
V&F bestaat onder andere uit het team onderhoud en projecten. Dit team gaat over het vastgoed en de terreinen van Emergis (circa 365 adressen) en is verantwoordelijk voor het optimaal presteren van de gebouwen. De afdeling draagt zorg voor de continuïteit en veiligheid van de bestaande huisvesting en de gebouw gebonden installaties. Het team levert technische en bouwkundige services en initieert en begeleidt projecten. Zowel kleine aanpassingen op onze zorgafdelingen als grote renovaties en nieuwbouw.


Jouw werkzaamheden

Als teamleider onderhoud en projecten stuur je de voorman en vier projectmedewerkers aan. Je houdt je bezig met de verdere professionalisering van het contractmanagement en bent  betrokken bij diverse interne en externe projecten. Je werkt  aan het ontwikkelen van het strategisch vastgoedbeleid en  je kijkt  kritisch naar het optimaliseren van de processen.  Aan jou de taak om jouw medewerkers mee te nemen in deze ontwikkelingen. Jouw team bestaat uit circa 16 medewerkers waaronder de voorman onderhoud, vier projectmedewerkers en twee huismeesters.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Je stimuleert ontwikkelingen en initiatieven vanuit de teams en je bent in staat jouw collega’s hierin mee te nemen;
 • Je beheerst de kosten conform het meerjaren onderhoudsplan en budget waar jij verantwoordelijk voor bent;
 • Je draagt zorg voor heldere werkprocessen op het gebied van correctief en preventief onderhoud, terreinen en het beheer van gebouw- en installatiesystemen;
 • Je bent in staat een strategisch huisvestingsplan op te stellen met oog voor thema's als kwaliteit van zorg, risicobeheersing, verduurzamen van vastgoed en efficiency;
 • Je beoordeelt vernieuwings- of vervangingsaanvragen op technische haalbaarheid, doelmatigheid, wenselijkheid en financiële impact;
 • Je ziet toe op een gedegen voortgang en kwaliteit van onderhouds- en huisvestingsprojecten;
 • Je onderhoudt contacten met externe partijen inzake vraagstukken op het gebied van aan- en verkoop van activa;
 • Je verzorgt (mede) de aanbestedingen en het contract- en leveranciersmanagement voor de uitbestede diensten.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding (richting techniek/bouwkunde vormt een pré);
 • •e hebt een relevante technische en/of bouwkundige achtergrond;
 • Je hebt aantoonbare meerjarige leidinggevende ervaring;
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van projectmatig werken en projectmanagement;
 • Je bent in staat om op een tactisch/strategische wijze naar vastgoedmanagement te kijken;
 • Je bent een verbindende teamleider die stuurt op resultaten en die daarbij vakmanschap en servicegerichtheid van de medewerkers een boost geeft;
 • Je hebt een duidelijke visie en je bent in staat om betrokkenen hierin mee te nemen;
 • Je schroomt niet om van het vertrouwde af te wijken, noodzakelijke veranderingen door te voeren en op een goede manier om te gaan met weerstanden;
 • Belangrijke competenties zijn: innovatief, overtuigend, creatief, proactief, kostenbewust, kwaliteitsgericht, procesmatig en positief kritisch denken.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als Teamleider onderhoud en projecten bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 60. Het salaris begint met € 3241,- en eindigt op € 4883,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

Ga jij de uitdaging aan als Teamleider onderhoud en projecten

Neem voor meer informatie contact op met Mariko Rouw (Manager ondersteunende dienst) via 0113 26 76 63. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.