Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202111220007

Solliciteer

HR Business Partner

Roompot Vakanties - 4462HK, Goes

Einddatum: vrijdag 21 januari 2022

Jouw functie in het kort
Wat zijn mijn opleidingsmogelijkheden? Welke rechten heb ik als medewerker? Kun je me uitleg geven over bepaalde bepalingen in onze cao? Dit zijn zomaar wat vragen waarmee jouw collega's elke dag bij je aankloppen. Enorm divers en dat maakt jouw baan juist zo leuk. Ook komen er altijd inhoudelijk interessante projecten voorbij jij een rol gaat spelen.

Wat ga je doen?
Jij bent als HR-business partner de sparringpartner voor het management op de parken. Zij kunnen met al hun HR vragen bij jou terecht en je adviseert hen over bijvoorbeeld relevante opleidingen, juridische cases en verbetertrajecten met medewerkers. Uiteraard kan iedereen (van schoonmaker tot entertainer) met hun vragen bij jou terecht. Je ondersteunt de parken met het uitvoeren van het HR-beleid waar jij een grote rol speelt in het signaleren van knelpunten en daarop beleid blijft aanpassen.

Het bezoeken van "jouw" eigen parken is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Door de parkbezoeken ben jij goed op de hoogte van wat er speelt en vertaalt dit naar mogelijkheden voor de HR-afdeling. Het is daarom belangrijk dat je het niet erg vindt om één of meerdere dagen van huis te zijn.

Naast jouw takenpakket ondersteun jij ook jouw manager Timo bij het oplossen van complexe cases en heb jij contact met externe partijen voor de invulling van de flexibele schil op de parken. Ook houd jij je bezig met:

 • Begeleiden van ziekteverzuimprocessen;
 • Optimaliseren van onze HR-processen;
 • Deelnemen aan specifieke HR-projecten.

Een gemiddelde werkdag op onze HR-afdeling kan druk zijn. Er wordt hard gewerkt, maar we helpen elkaar als de werkdruk erom vraagt en er is zeker ruimte voor gezelligheid. Het sociale aspect op onze afdeling is heel groot! Door de veelzijdigheid van je baan leer je elke dag, maar we bieden je ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met functiegerichte cursussen en trainingen.

Je directe collega's: Sharon, die bij de eerste de beste zonnestraal op de Vlissingse boulevard te vinden is, Rhodé, onze Zeeuwse nuchtere fashionista, Ferdie, die 6 dagen per week all-out gaat in de gym en Kelly, die graag de wereld over reist, zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden en te helpen in je ontwikkeling! Daarnaast zien we regelmatig onze manager Timo die graag op de hoogte blijft van de ontwikkelingen bij onze parken en uiteraard voor jou persoonlijk klaar staat.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen het HR-vakgebied in een grote of groeiende commerciële organisatie en houdt ervan zelf zowel operationeel als beleidsmatig zelfstandig te werk te gaan. Je kunt zelfstandig uiteenlopende zaken oppakken, zoals het bemiddelen in arbeidsconflicten. Daarnaast:

 • Hebt aantoonbare ervaring als HR-adviseur of HR-business partner;
 • Heb jij een afgeronde hbo-/wo opleiding, bij voorkeur in HRM/MER of vergelijkbare studie;
 • Ben jij enthousiast en positief kritisch;
 • Denk je in mogelijkheden en pak je zaken proactief op;
 • Ben je communicatief zeer sterk en to the point en schakelt gemakkelijk met zowel directie, managers als collega's van de diverse afdelingen;
 • Heb je kennis van actuele wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en verzuim.

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een functie met ruimte om jezelf verder te ontplooien;
 • Een brutosalaris op basis van kennis en ervaring tussen de € 3.005, - en € 3.626, - per maand;
 • Fulltime dienstverband;
 • Laptop en telefoon;
 • Gratis gebruik van onze gym faciliteiten;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Korting voor jou, jouw familie en vrienden bij het boeken van een Roompot vakantie;
 • Gratis gebruik van diverse faciliteiten op onze parken zoals bowling, bezoek aan zwembaden en wellness centra.

Roompot Spirit
De HR-afdeling is opgedeeld in 3 verschillende richtingen: op het Stagebureau werken 3 collega's die alles rondom de ruim 800 stagiaires per jaar regelen. Het Corporate team bestaat uit 3 personen. Het Parken team aangestuurd door de HR Recruitment Manager Parken, bestaat uit 2 Recruitment Specialisten en 2 HR Business Partners waarvan jij er één zult zijn. Zij ondersteunen samen onze 40 parken op het gebied van recruitment en HR. Jij rapporteert hierbij direct aan de HR-manager.

Op het moderne hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale sfeer. Door de comfortabele flexplekken is iedere dag ook écht anders. De lijnen binnen de snelgroeiende organisatie zijn kort en we waarderen het als je meedenkt, zodat de vakanties van onze gasten nóg leuker worden. Er staat gratis vers fruit voor je klaar en in het werkcafé met dakterras zijn iedere dag betaalbare vers gemaakte, gezonde lunches verkrijgbaar. Daag tussendoor je collega's uit tot een potje tafeltennis of tafelvoetbal. En na werktijd? Dan kan je fanatiek aan de slag in de gratis fitnessruimte óf op het looppad rond het pand. Bovendien vinden regelmatig toffe personeelsborrels plaats in het werkcafé!

We ontvangen je sollicitatie met open armen!