Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Overig


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202111230036

Solliciteer

Bedrijfsleider

De Pooter - 4463AC, Goes

Einddatum: zaterdag 22 januari 2022

Als bedrijfsleider kom je te werken in een klein team en ben jij degene die de verkoopadministratie verricht van metsel- en vloermortels. Ben jij commercieel en heb je affiniteit met de bouwsector? Lees dan snel verder.

Wat doe je als Bedrijfsleider?
De functie van bedrijfsleider is een veelzijdige commerciële functie waarbij je intensief contact onderhoud met bestaande klanten en je nieuwe klanten probeert te boeien en te binden. Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de verkoop van metsel- en vloermortels en zorg jij voor een juiste verkoopadministratie.

Daarnaast stuur je in deze functie de medewerkers aan die het uitvoerend werk verrichten. Hierbij moet je denken aan collega's uit de productie, het transport en degenen die de kwaliteit van de mortels bewaken. Jij als bedrijfsleider gaat geen taak uit de weg en springt indien nodig bij om je collega's te helpen. Met name zul je bijspringen bij de kwaliteitscontrole van de producten.

Tot slot zorg jij ervoor dat de productiefaciliteiten op technische gebied in orde zijn en zijn en heb jij oog voor arbo- en veiligheid binnen het team en op de productielocatie.

Wat kun je?
De bedrijfsleider die wij zoeken heeft:
  • Een MBO+ werk- en denkniveau.
  • Is cijfermatig en heeft een oplossings- en resultaatgerichte instelling.
  • Affiniteit met de bouwsector.
Tot slot ben je daadkrachtig en praktisch ingesteld en bereid om alle voorkomende taken op te pakken. Als je daarnaast ook nog een technische achtergrond heb is dit zeker een pré.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie waarin je onderdeel bent van een groot en gerespecteerd familiebedrijf met meer dan 40 zusterondernemingen. Als bedrijfsleider kom je te werken op de productielocatie in Goes waar je zelfstandig met het 2-koppige team ervoor zorgt dat de vele metsel- en vloermortels in silo's naar verschillende bouwplaatsen in Zeeland worden getransporteerd.

Daarnaast krijg je:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een groot concern gespecialiseerd in bouwgrondstoffen, -producten en -diensten.