Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Actief Werkt! (Middelburg)

Beenhouwerssingel 3

4331 MD Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Actief Werkt!

0118 - 62 96 58www.actiefwerkt.nl/

Vacaturenummer:

V202111240071

Solliciteer

Beleidsmedewerker Sociaal: Jeugd & Onderwijs

Actief Werkt! (Middelburg) - VLISSINGEN

Einddatum: vrijdag 24 december 2021

Bedrijfsomschrijving

Bij de Gemeente Vlissingen staan de mensen centraal. Hier kan je echt het verschil maken en onderdeel uitmaken van de stad. Het karakter van de stad weerspiegelt zich in dat van haar mensen: maritiem, ongepolijst, no-nonsense, creatief, kleurrijk en internationaal.

Functieomschrijving

Wil je bijdragen aan het gezond en veilig opgroeien van onze jeugdigen en het ontwikkelen van hun talenten? Vind je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Lees dan verder!

Je gaat je binnen het beleidsteam specifiek richten op de vakdisciplines jeugd en onderwijs. Jij bent met name bezig met ontwikkelen van beleid op het gebied van preventief jeugdbeleid, jeugdgezondheidszorg, kinderopvang en voor- en vroegschoolse educatie. Hierbij werk je intensief samen met de partijen die dit beleid uitvoeren.

Je zorgt voor het opzetten en uitvoeren van (regionaal en lokaal) jeugdbeleid. Je bent trekker van de (door-)ontwikkeling van de ondersteuningsteams op scholen en kinderopvang en draagt bij aan beleid en activiteiten gericht op jongeren. Je geeft advies over lokale en regionale subsidies en vertegenwoordigt de gemeente in diverse (regionale) overleggen. 

Als beleidsmedewerker jeugd, met snijvlak onderwijs, heb je een variërend takenpakket. Hoofdzakelijk ben je bezig en blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt op jouw gebied. Het ontwikkelen van beleid, dat is waar jij warm van wordt. Plannen schrijven en dit voorleggen aan het management en politiek bestuur. Werkzaamheden als vergaderen, netwerken, schrijven en evalueren zijn voor jou bekend terrein. Met jouw kennis en ervaring ga jij de gemeente helpen met het waarmaken van haar ambities! 

Functie-eisen

Als ervaren beleidsmedewerker jeugd en onderwijs voel je je thuis in een professionele en vraaggerichte organisatie. Integraal werken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent ondernemend en professioneel.
Daarnaast beschik je over:

  • aantoonbare werkervaring als beleidsmedewerker sociaal domein (aandachtsveld Jeugd en Onderwijs) binnen een gemeente
  • een relevante afgeronde HBO opleiding
  • aantoonbare werkervaring met de ketenpartners van jeugd en onderwijs

Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitdagende functie voor 24-36 uur per week in het hart van het sociaal domein;
  • Een arbeidsovereenkomst voor een halfjaar met daarna uitzicht op verlenging;
  • Een salaris van maximaal € 3.591,- (schaal 8) bruto per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;