Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

ZLM Verzekeringen

Cereshof 2

4463XH Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 70

4460 BA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Zie gegevens bij vacature

0113 - 238 000www.zlm.nl

Vacaturenummer:

V202111250016

Solliciteer

Schadebehandelaar motorrijtuigen

ZLM Verzekeringen - Cereshof 2, Goes

Einddatum: vrijdag 10 december 2021


Verrassend persoonlijk

De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen met je collega’s werken aan de tevredenheid van onze klanten. Ons motto is: ‘U tevreden, wij tevreden’. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar tevreden medewerkers net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Niet voor niks zijn we meerdere keren uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie financiële dienstverlening.

 

Wat maakt deze functie zo uniek

Als je bij ons start, volg je de interne opleiding tot schadebehandelaar. Uiteindelijk behandel je zelfstandig schades van allerlei voertuigen, van personenauto tot caravan. Geen probleem dus als je nu nog weinig weet van verzekeringen. Je krijgt namelijk alle ruimte om in het vak te groeien. Door de persoonlijke begeleiding op het werk, leer je stap voor stap hoe je de klant verder helpt. Je krijgt ook de mogelijkheid om deels onder werktijd te studeren. Hiermee weet je straks je weg te vinden in het aansprakelijkheidsrecht en andere wet- en regelgeving. Zo kun je zelfstandig de schade afhandelen en eventueel verhalen. Het resultaat? Een tevreden klant!

 

Waar kom je te werken

Team Schade Motorrijtuigen bestaat uit zo’n 20 medewerkers. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die schade aan hun voertuig hebben. De basis voor goed contact ligt bij ons. Klanten bellen, mailen en WhatsAppen als ze schade hebben maar ook als ze advies tijdens het schadeproces nodig hebben. Iedere situatie of vraag van de klant is anders en dat maakt het werk afwisselend. Je krijgt alle tijd om klanten goed te helpen. We werken niet met targets. Ook niet voor hoe lang je gesprek met de klant duurt. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer. We werken hard, maar je zult zien dat je je collega’s snel leert kennen. Er is volop ruimte voor informele momenten samen. En je leidinggevende staat altijd voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. We zijn op zoek naar een collega die fulltime komt werken.


Hoe maak je het verschil

Je bent gewend om met klanten in contact te staan. Het is heel vervelend om schade te hebben. Maar jij neemt deze zorg voor de klant helemaal uit handen. Je weet snel een informele sfeer te creëren in het gesprek en te luisteren naar de vraag van de klant. Met je mbo- of hbo-werk- en -denkniveau weet je de situatie van de klant snel te vertalen naar de dekking van onze voorwaarden. Na je opleidingstraject, die wij voor je organiseren, ben je een volwaardige schadebehandelaar. Tot slot maak je bij ons het verschil door vooral een prettige collega te zijn om mee samen te werken.

 

Werken bij ZLM heeft een rij aan voordelen

We doen er dan ook alles aan om onze medewerkers tevreden te houden. We willen namelijk het beste uit iedereen halen en zijn bereid hierin te investeren. Hoe we dat doen? Ontdek de voordelen van werken bij ZLM!

  • Een goed salaris
  • Ruimte voor je privéleven
  • Korting op onze ZLM verzekeringen
  • Kijk voor alle voordelen op onze website


Is dit dé functie voor jou

Reageer dan meteen via onderstaande solliciteer-button! Wil je meer informatie, neem dan contact op met Edwin Goetheer, afdelingshoofd Schade. Zijn telefoonnummer is 0113 - 238 235.