Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overig


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202111250041

Solliciteer

Planner

Randstad - KRUININGEN

Einddatum: zaterdag 25 december 2021

Functieomschrijving

Is voor jou geen enkel planningsobstakel te groot en houdt jij ervan om het aanspreekpunt te zijn bij het bieden van een oplossing voor een klant? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
 • Salaris vanaf €2.062 (op basis van Full Time)
 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Zowel part-time als full-time mogelijk
 • Divers takenpakket
 • Kruiningen
wie ben jij

Als aankomend planner en telefonist ben jij de spin in het web van de organisatie. Jij bent de onmisbare schakel tussen de klanten en werknemers. Je ziet het als een uitdaging om obstakels in de planning weg te nemen en hiervoor de beste oplossing te vinden. Verder zorg je ervoor dat de klant zich gehoord voelt en denk je mee met een passende oplossing. Naast jouw oplossingsgericht denken beschik je over:

 • Klantgericht
 • Oplossingsgericht denken
 • Goede kennis van Microsoft Office
 • Goede (Nederlandse) communicatie vaardigheden
wat ga je doen

De hele dag door worden reparaties en storingen doorgebeld. Jij neemt de storingen aan, zet ze in het systeem en plant in wanneer het personeel langs komt. Hier moet je wel sterk voor in je schoenen staan want mensen zijn natuurlijk niet blij wanneer er iets kapot gaat of niet werkt. Ook deze gesprekken voer je en geeft de klant altijd het gevoel dat hij of zij gehoord wordt. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het verwerken van opdrachtbonnen van contractklanten en voor de administratieve afhandeling van het aan- en afmelden van opdrachten. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden kan je rekenen op een gedegen inwerktraject en ondersteuning van een hulpvaardige collega.

 • Beantwoorden van telefoonverkeer
 • Meldingen in het systeem afhandelen
 • Verslagen van bevindingen opstellen
 • Bijhouden van de mailbox
 • Informatie verstrekken over de organisatie en hun diensten
waar ga je werken

Jij komt te werken voor een civieltechnisch aannemingsbedrijf dat werkzaam is door heel Zeeland. Er werken dagelijks een 20-tal gedreven monteurs die onder andere rioolproblemen oplossen, nieuwe rioleringen aanleggen, inspecties uitvoeren en diverse onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Jouw nieuwe werkgever bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. In die 25 jaar zijn zij met vakbekwame medewerkers uitgegroeid tot een innovatief, klantvriendelijke, maatschappelijk betrokken onderneming dat civiel en cultuurtechnische werkzaamheden uitvoert.

Dit bedrijf is gevestigd in de gemeente Reimerswaal en het kantoor telt 5 personeelsleden die jouw directe collega’s worden. Het bedrijf is werkzaam in de riooltechniek en heeft een breed klantenbestand van gemeenten tot particulieren.

sollicitatie

Ben jij de koele kikker die wij zoeken, solliciteer dan direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!