Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Uitzend, Detachering, Werving & HRM

Toerisme, Recreatie, Horeca

Overheid, Non-profit 

Onderwijs

Detailhandel

Techniek, Bouw, installatie

Dienstverlening

Financiële dienstverlening 

Zakelijke dienstverlening


Functiesoort:

Financieel, Accounting

Consultancy, Advies


Dienstverband:

Traineeship

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Veldsink Groep

Fruitlaan 2

4462 EP Goes

Nederland


Postadres:

Fruitlaan 2

4462 EP Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Dirk Smulders

040-2635903www.veldsink.nl/over-ons/vacatures/

Vacaturenummer:

V202111290016

Solliciteer

Trainee Junior Adviseur Zakelijke Verzekeringen, Oost-Souburg

Veldsink Groep - Oost-Souburg

Einddatum: dinsdag 11 oktober 2022

Jij hebt je studie afgerond en bent op zoek naar een baan in financiële dienstverlening, waar je jouw kennis en skills in de praktijk mag gaan brengen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Werkervaring is hiervoor nog niet nodig, die ga je bij ons opdoen. Wij vinden het veel belangrijker dat jij leergierig bent en de juiste drive hebt.

Krijg jij energie van deze uitdaging? Dan maken we graag kennis met jou!


Jouw job

Als Trainee  ga je jezelf vanaf dag 1 ontwikkelen in het geven van verzekeringsadvies. Je gaat contacten leggen, plant bezoeken in, werkt offertes uit en gaat klanten adviseren over de risico’s die ze lopen.

Afhankelijk van je huidige ervaring bepalen we samen waar je startpunt gaat zijn. Dit zal voor een gedeelte op de binnendienst kunnen zijn om het bedrijf en onze klanten goed te leren kennen. We zien echter graag dat je mee naar buiten gaat en op termijn ook zelf de adviesgesprekken gaat voeren.

Je wordt medeverantwoordelijk voor het bedienen en uitbreiden van de zakelijke portefeuille. Deze bestaat voornamelijk uit MKB bedrijven, maar ook ZZP’ers weten ons te vinden.

Op ons lokaal advieskantoor in Oost-Souburg krijg je de kans om door een enthousiast team met ervaren collega’s verder te groeien in het adviseren op het gebied van zakelijke verzekeringen.

Wie ben jij

Jij hebt de drive en ambitie om door te groeien tot een volwaardig buitendienst adviseur. Je bent een ondernemer en netwerken zit in je bloed. Je vindt het dan ook leuk om commerciële acties, de zakelijke portefeuille van Veldsink Schinkel verder uit te breiden. Daarnaast ben je:

 • In het bezit van een afgeronde hbo opleiding;
 • Bereid om de WTF’s Schade  Particulier, Zakelijk en Inkomen te behalen;
 • Fulltime beschikbaar (40 uur per week);
 • Woonachtig in de omgeving van Oost-Souburg;

 

Dit zijn wij

Wij van Veldsink Advies maken het leven van onze klanten iedere dag een beetje beter door onze expertise uit te voeren: financieel advies verlenen met als doel het bieden van financiële rust. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. We hebben op dit moment ruim 60 advieskantoren en dit aantal stijgt nog steeds! Als grootste onafhankelijke intermediair van Nederland zijn we dan ook enorm gedreven, hebben we inlevingsvermogen, tonen we loyaliteit en vinden we het ontzettend belangrijk dat iedere collega zich optimaal kan ontwikkelen. Als Veldsink Advies zijn we onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven met samen meer dan 1300 medewerkers. Al onze Veldsink Advies kantoren blijven echter in hun kracht en staan lokaal, betrokken en dicht bij de klan

 

Wij bieden

Als onze nieuwe collega kom je terecht in een fijn team van ervaren collega’s binnen het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland! Je gaat werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid, maar er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.


Enthousiast geworden?

Wij kijken er naar uit om je sollicitatie te ontvangen! Reageer via de onderstaande sollicitatiebutton en we nemen snel contact met je op. 

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij onze recruiter Nikki Hermans via of recruitment@veldsink.nl of telefonisch via: 06- 38 90 80 55. 

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.