Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Dienstverband:

Vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202112280032

Solliciteer

Verpleegkundig specialist ouderenpsychiatrie

Emergis - Hoofdstandplaats Kloetinge

Einddatum: zaterdag 24 september 2022


Ouderenpsychiatrie, een saaie doelgroep? Het werk is juist een grote uitdaging! Ouderen zijn complex doordat psychiatrie, somatische problematiek, interacties van medicatie en levensfaseproblematiek bij elkaar komen. Het puzzelen om oorzaak en gevolg te achterhalen en de juiste behandeling te kunnen starten is steeds weer interessant en een uitdaging. Michel de Joode, verpleegkundig specialist ouderenpsychiatrie Emergis

Wil jij net als Michel directe invloed kunnen hebben op het verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen, dan zijn wij op zoek naar jou! De voorkeur gaat uit naar een verpleegkundig specialist die zowel ambulant als klinisch wil werken, voor locaties in Kloetinge en Terneuzen. Heb jij wel een klinische of ambulante voorkeur dan nodigen we jou ook graag uit om te solliciteren.


Jouw werkplek

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zon 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland. Ouderenpsychiatrie van Emergis behandelt en begeleidt cliënten van 65 jaar en ouder met een complexe combinatie van lichamelijke, psychologische en sociale problematiek. Dat doen we met ruim 120 medewerkers, stagiairs en vrijwilligers. We bieden verschillende vormen van zorg, van intensieve begeleiding thuis tot klinische behandeling en dagbehandeling.

Als vs-er ben je onderdeel van een multidisciplinair team bestaande o.a. uit; verpleegkundigen, spv-en, psychologen en psychiaters. Er is een mogelijkheid om terug te vallen op een maatschappelijk werker. Onze teams zijn klein en flexibel; mensen kunnen elkaar vervangen wanneer en daar waar nodig. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de hulpvraag van de cliënten en ontstaat er continuïteit. Als zelfstandig behandelaar is de verpleegkundig specialist ggz regievoerend behandelaar of medebehandelaar. De regiebehandelaar overziet de behandeling, coördineert de behandeling en is het eerste aanspreekpunt voor de patiënt, zijn naasten en andere betrokken zorgprofessionals.

Onderdeel van je werkzaamheden zijn het uitvoeren van somatische screeningen en medicatie monitoring. Dit doe je samen met een  verpleegkundige waarin jij de regie neemt. Je bent een aanwinst voor het team wanneer je het vormgeven van een professioneel werk- en leerklimaat voor alle disciplines als een uitdaging ziet. Daarvoor is het nodig dat je een teamspeler bent, van aanpakken weet en je kritisch naar je eigen leerproces kijkt.
Binnen ouderenpsychiatrie bieden we mogelijkheden voor opleiden van diverse disciplines. De verpleegkundig specialist maakt daar onderdeel vanuit. Als vs-er geef je begeleiding en coaching aan de verpleegkundig specialist i.o.


Jouw werkzaamheden

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je bent voor de afdeling één van de (regie)behandelaren;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van behandelplannen, die ondersteunend zijn aan het herstel van de cliënt en bijdraagt aan het (herwinnen) van de eigen regie;
 • Je diagnosticeert en behandelt complexe aspecifieke problematiek;
 • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van somatische screeningen en medicatiecontroles/laboratoriumonderzoek;
 • Je werkt in nauwe afstemming met een psychiater.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland.

Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent opgeleid tot verpleegkundig specialist en je hebt een geldige BIG-registratie;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van het vakgebied en zorgprogramma;
 • Je vindt communicatie en bejegening belangrijk;
 • Daarnaast vinden we competenties als innovatief denken, samenwerken, initiatief nemen, creativiteit, flexibiliteit en daadkracht belangrijk;
 • 24-36 uur per week, uren zijn bespreekbaar.

Jouw voordeel

Als je werkt als Verpleegkundig specialist ouderenpsychiatrie bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 65. Het salaris begint met € 3760,- en eindigt op € 5734,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

Ga jij de uitdaging aan als Verpleegkundig specialist ouderenpsychiatrie

Neem voor meer informatie contact op met Hessel Eveleens (Manager ouderenpsychiatrie en medisch para medische dienst a.i.) via 0113 26 7430. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'.

De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.