Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202112280119

Solliciteer

GZ -psycholoog ouderenpsychiatrie

Emergis - Kloetinge

Einddatum: zaterdag 01 oktober 2022


"Waarom Ouderenpsychiatrie een boeiende doelgroep en afdeling is? In de behandeling van ouderen komt een veelheid aan factoren voorbij, wat het contact met hen erg boeiend maakt. Niet alleen de cliënt met vaak ook somatische problematiek en levensfase problematiek staat centraal, maar ook het systeem en de woonomgeving erom heen. Dit maakt dat het puzzelen en zoeken naar de juiste diagnose en behandeling een interessant proces is wat we in ons team multidisciplinair doen. De behandeling vanuit de discipline psychologen is veranderingsgericht en adaptatie-bevorderen gericht. Ons hechte team is vrij klein waardoor de samenwerking fijn verloopt. De wijsheid en levenservaring van ouderen brengt ons plezier in het werken met hen!"

Je komt te werken in een organisatie die zo groot is dat je er veel kunt halen en klein genoeg om elkaar te kennen. En dat alles in een prachtige leef- en werkomgeving en de Zeeuwse kust binnen handbereik.


Jouw werkplek

Ouderenpsychiatrie van Emergis behandelt en begeleidt cliënten van 65 jaar en ouder met een complexe combinatie van lichamelijke, psychologische en sociale problematiek. Dat doen we met ruim 150 medewerkers, stagiairs en vrijwilligers. We bieden verschillende vormen van zorg, van intensieve begeleiding thuis tot klinische behandeling en dagbesteding. Wij zoeken een GZ-psycholoog die voornamelijk klinisch wil werken.

De klinische afdelingen observatie & diagnostiek en afdeling voortgezette klinische behandeling zetten  in op terugkeer naar huis of naar een verblijf in een verpleeghuis of beschermd wonen. Er wordt gewerkt met modules op het gebied van behandeling, dagbesteding en beweging. Binnen deze twee afdelingen zijn we op zoek naar een enthousiaste, sociale en kundig collega GZ-psycholoog die regie behandelaar of medebehandelaar kan zijn.

GZ-psycholoog als diagnosticus
Je voert indicatiegesprekken op de afdeling, voor psychologische en/of psychotherapeutische zorg.
Daarnaast voer je psychodiagnostisch onderzoek uit (o.a. NPO) en of je superviseert eventueel basispsychologen, psychodiagnostisch medewerker of PIOG bij het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek.

GZ-psycholoog als (regie-)behandelaar
In behandelgesprekken zowel individueel (bijvoorbeeld EMDR, CGT) als in groepsverband met cliënten met complexe problematiek en draag je verantwoordelijkheid als (regie)behandelaar. Ook therapie via het internet (e-health) behoren tot de behandelmogelijkheden. De insteek is veranderingsgericht en adaptatie bevorderend.
In multidisciplinair verband bespreek je de hulpvragen van de cliënten. Je coacht het verpleegkundig team hierin. Uiteraard stel je behandelplannen op en bespreekt deze met de cliënt. En verricht je  individuele psychologische behandelingen en/of groepsbehandelingen.


Jouw werkzaamheden

  • Je bent mede- verantwoordelijk voor de geboden (medische) behandeling;
  • Je stelt diagnoses en zorgt ervoor dat de behandeling de onderliggende problematiek effectief aanpakt en het herstelproces bevorderd wordt;
  • Je voert zorgafstemmingsgesprekken met de hulpverleners en netwerken van de cliënt
  • Je levert een bijdrage aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de zorg;
  • Binnen de teams werk je nauw samen met  psychiaters (i.o.), specialist ouderengeneeskunde (i.o.), psychologen (i.o.) en maatschappelijk werk. Kortom; een multidisciplinaire aanpak.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

Onze cliënten vragen behandelaren die deskundig zijn in wat vaak voorkomt bij ouderen: meerdere aandoeningen tegelijk die elkaar én het ontstaan en verloop van psychiatrische stoornissen beïnvloeden.  ‘Generalistische specialisten’, zeggen wij zelf, die goed zijn in de diagnostiek en behandeling van complexe aspecifieke problematiek. Wij zoeken een GZ psycholoog die staat voor kwaliteit. Een regiebehandelaar die communicatie en bejegening belangrijk vindt en die niet terugdeinst voor innovatief denken. Iemand met een zorgvisie die past bij die van Emergis: een cliënt krijgt behandeling die ondersteunend is aan zijn of haar herstel en draagt bij aan het (herwinnen) van de eigen regie.

Onze multidisciplinaire teams zijn klein en flexibel; mensen kunnen elkaar vervangen wanneer en daar waar het nodig is. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de diverse hulpvragen van de cliënten, in de kliniek of elders. Je bent een aanwinst voor het team wanneer je het vormgeven van een professioneel leerklimaat voor alle disciplines als een uitdaging ziet. Daarvoor is het nodig dat je een teamspeler bent, van aanpakken weet en je kritisch naar je eigen leerproces kijkt.
We zoeken iemand die 16 uur per week beschikbaar is voor onze locatie in Kloetinge.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als GZ-psycholoog bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

  • Een functie in schaal FWG 65. Het salaris begint met € 3538,- en eindigt op € 5553,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
  • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

Ga jij de uitdaging aan als GZ -psycholoog ouderenpsychiatrie

Neem voor meer informatie contact op met Hessel Eveleens (Manager ouderenpsychiatrie en medisch para medische dienst a.i.) via 0113 26 74 30. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'.

De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.