Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Energie, Gas, Water


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

DELTA Energie

Buitenruststraat 10

4337 EH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Gerda Boere

06 28318411www.deltaenergie.nl

Vacaturenummer:

V202201140001

Solliciteer

Supervisor planning capaciteit (WFM)

DELTA Energie - Middelburg

Einddatum: zondag 13 februari 2022

Als leidinggevende van de afdeling met 3 collega's draag je er zorg voor dat er tijdig en zo accuraat mogelijk forecast opgesteld worden, capaciteitsplannen en werkroosters.

 

Je functie

Je bent één van de 5 collega’s van het leidinggevenden team bij de afdeling Customer Operations. Als  Supervisor bij het Work Force Management (verder: WFM) team geef je direct leiding aan 3 collega’s en adviseer je binnen de afdeling Customer Operations over de optimale afstemming tussen werkaanbod en in te zetten capaciteit om klantvragen te beantwoorden. Die klantvragen ontvangen wij via diverse kanalen o.a. via de telefoon, mail, post en social media.

Als leidinggevende van de afdeling draag je er zorg voor dat er tijdig en zo accuraat mogelijk forecast opgesteld worden, capaciteitsplannen en werkroosters. Er is nauw contact met andere afdelingen, onder meer in verband met de planning van campagnes. Daarnaast worden er analyses gemaakt van inkomende en uitgaande werkstromen waarmee inzicht wordt verkregen over alle werkstromen en alle gevoerde kanalen.

Bovendien motiveer en stimuleer je je teamleden, zodat zij in goede samenwerking het afdelingsresultaat realiseren. Je houdt de resultaatgerichte afspraken, voert voortgangsgesprekken en beoordeelt je teamleden aan het einde van ieder jaar.

Wie zoeken wij

Een nieuwe collega die energie krijgt om op basis van data accuraat te plannen en de planning met de praktijk te vergelijken, analyseren om de inzet van capaciteit te optimaliseren. Je laat je niet snel uit het veld slaan en bent creatief om kansen te zien, te benutten en in structurele verbetering van methodes van werken om te zetten. Je put er plezier uit om resultaatgericht te sturen. Daarnaast werk je nauw samen met andere teams binnen DELTA Energie en stimuleer je continue verbetering van de resultaten.

Je bent analytisch sterk en werkt heel secuur met grotere databestanden. Excel is een hulpmiddel waarmee je goed overweg kan, ook bij het doorrekenen van operationele plannen in samenwerking met de collega’s van de financiële afdeling.

Standplaats is Middelburg. We werken gedeeltelijk vanuit thuis en zijn Nederlands talig.

Reageren?

Meer ontdekken en solliciteren kan via onderstaande solliciteer-button, of stuur ons rechtstreeks je CV met motivatie via HR@deltaenergie.nl