Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Energie, Gas, Water


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

DELTA Energie

Buitenruststraat 10

4337 EH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Gerda Boere

06 28318411www.deltaenergie.nl

Vacaturenummer:

V202201140002

Solliciteer

Proces Analist Complexe Uitval Verwerking

DELTA Energie - Middelburg

Einddatum: zondag 13 februari 2022

Je draagt zorg voor monitoring van de operationele processen, voert uitvalanalyse uit, komt met adviezen ter verbetering van de processen en helpt mee deze adviezen te implementeren.

 

Je functie van Proces Analist Complexe Uitval Verwerking (CUV)

Je bent een van de 12 collega’s van het team Contracts van de afdeling Customer Operations. Het is een hecht team dat zich goed voelt om in nauwe samenwerking de doelstellingen te realiseren. Ons team is verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van contracten van de DELTA klant.

Je draagt zorg voor monitoring van de operationele processen, voert uitvalanalyse uit, komt met adviezen ter verbetering van de processen en helpt mee deze adviezen te implementeren. De complexere uitval verwerk je rechtstreeks in de bronsystemen.  

Om handmatige werkzaamheden te voorkomen ben je in staat om grotere hoeveelheden data in de bronsystemen te laden. Verder ondersteun je de Front- en Back Office met het inrichten van werkvoorraad per onderwerp inzake uitval, inclusief het ter beschikking stellen van werklijsten aan deze afdelingen. Er worden diverse rapportages opgesteld en geanalyseerd ten behoeve van het optimaal laten functioneren van de  operationele afdelingen.

Wie zoeken wij

Een nieuwe collega die SQL leest, schrijft en droomt. Die in staat is om complexe contractuitval in de bronsystemen vlot te trekken. Het leuk vind om processen te verbeteren op basis van data.

Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden die je in staat stelt om de behoefte van de stakeholder te achterhalen en dit te vertalen in heldere rapportages en adviezen.

Je vindt het fijn om samen te werken in een team en bent je bewust van de positieve bijdrage die je levert in het team.

Reageren?
Meer ontdekken en solliciteren kan via onderstaande solliciteer-button, of stuur ons rechtstreeks je CV met motivatie via HR@deltaenergie.nl