Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Energie, Gas, Water


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

DELTA Energie

Buitenruststraat 10

4337 EH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Gerda Boere

06 28318411www.deltaenergie.nl

Vacaturenummer:

V202201140003

Solliciteer

System Administrator

DELTA Energie - Middelburg

Einddatum: zondag 13 februari 2022

Je zorgt in ons complexe IT-landschap voor continuïteit van de systemen, applicaties, databases en netwerk. Hierbij hoort onder andere het uitvoeren van onderhoud, het tijdig herkennen en oplossen van storingen en het leveren van ondersteuning.

 

Je functie

Je bent één van de 9 collega’s van het team Services bij de afdeling van IT, waar ruim 20 mensen werken. Als  System Administrator werk je direct samen met 2 collega’s en vele leveranciers. Je zorgt in ons complexe IT-landschap voor continuïteit van de systemen, applicaties, databases en netwerk. Hierbij hoort onder andere het uitvoeren van onderhoud, het tijdig herkennen en oplossen van storingen en het leveren van ondersteuning. Hiernaast zal je ook aan de slag gaan met autorisaties, zorg je voor bestellingen bij leveranciers en de (financiële) afhandelingen hiervan.

Je neemt, op verzoek, deel aan onze ‘wachtdienst’ waarbij je ook buiten kantoortijden onze (bedrijfskritsche) applicaties in bedrijf houdt.
Je legt verantwoording af aan de Manager IT Services.

Wie zoeken wij

Je creativiteit en inlevingsvermogen worden ingezet bij het oplossen van problemen, het uitvoeren van werkzaamheden bij releases en projecten, het opbouwen of uitfaseren van systemen en het bedenken, coördineren en implementeren van wijzigingen. Je zoekt actief naar mogelijkheden om processen beter in te richten en meer uniformiteit te brengen in werkwijzen. Je bent communicatief vaardig en weet een boodschap duidelijk over te brengen. Ook zorg je dat de documentatie op orde is. Onze ontwikkelteams ondersteun je op technisch vlak oa. bij het beheer van applicaties.

Goede samenwerking met de delivery manager en release en deployment manager en onze leveranciers is essentieel om succesvol te zijn in je werk.

Je bent analytisch sterk en werkt secuur. Communiceren gaat je makkelijk af.

Reageren?
Meer ontdekken en solliciteren kan via onderstaande solliciteer-button, of stuur ons rechtstreeks je CV met motivatie via HR@deltaenergie.nl