Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

ICT, Telecom

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Gemeente Vlissingen

Paul Krugerstraat 1

4382 MA Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 3000

4380 GV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

P & O Afdeling

0118 - 48 70 00www.vlissingen.nl

Vacaturenummer:

V202201140004

Solliciteer

Functioneel beheerder

Gemeente Vlissingen

Einddatum: donderdag 03 februari 2022

Als functioneel beheerder ben jij verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van onze informatiesystemen en applicaties. Jij weet hier alles van en je vindt het leuk om met data-analyse aan de slag te gaan.

 

Dit ga je doen

Als Functioneel Beheerder voor team Wmo & Jeugd ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle stakeholders voor de informatiesystemen en applicaties. Je beantwoordt vragen, handelt incidenten af, verzorgt werkinstructies en je geeft trainingen. Je geeft voorlichting over en ondersteuning bij de werking van de informatiesystemen en applicaties en de toepassingsmogelijkheden. Ook verzamel je informatie uit de informatiesystemen.

 

Je bent de schakel tussen organisatie en softwareleverancier over (kwaliteit) verbetering van het systeem. Hiervoor onderzoek, inventariseer en vertaal je wensen en proceswijzigingen vanuit de organisatie naar de softwareleverancier. Je bent verantwoordelijk voor een optimale werking van de informatiesystemen. Je test, implementeert en analyseert informatiesystemen en applicaties en de impact van wijzigingen op het proces bij team Wmo en Jeugd. Daarnaast denk je vanuit je vakgebied samen met de collega’s mee over de ontwikkelingen die (gaan) spelen binnen onze directie Dienstverlening. Jij hebt affiniteit met het sociaal domein en wilt met ons bouwen aan de uitdagingen van de gemeente Vlissingen.

 


Dit neem je mee

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting ICT en business (bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar)
 • Je hebt kennis van koppelingen met ketenpartners om gestructureerd gegevens mee uit te wisselen (bijvoorbeeld iStandaarden, iWmo) en ervaring met het uitvragen van databases d.m.v. SQL-query’s en je kunt nieuwe systemen snel eigen maken;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent sociaal vaardig en analytisch sterk;
 • Kennis over of affiniteit met het werken in het sociaal domein in brede zin is een pre;
 • Je bent transparant en herkent jezelf in de Vlissingse karaktereigenschappen no-nonsense, klantgericht en creatief.

 

 

Dit bieden wij

 • Een dienstverband van 1,00 fte, dit is 36 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 4.048 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 9, salaristabel per 1 oktober 2020).
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband.
 • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets.
 • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. En voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden. Wel werken we op dit moment voornamelijk thuis in verband met de coronamaatregelen.
 • Binnen de gemeente Vlissingen wordt het hybride werken gestimuleerd, daardoor behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Voor je thuiswerk krijg je naar keuze 1 of 2 beeldschermen en iedere medewerker krijgt een telefoon.

 

Solliciteer

Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór donderdag 3 februari 2022 via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Jane Ramrekha, teamleider WMO & Jeugd (0644618615). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met opnemen met Danielle Nagtegaal-Meinhardt, HR Adviseur (telefoonnummer 06-46807431).

 

Planning

De gesprekken staat gepland op maandagochtend 7 februari 2022. Handig om rekening mee te houden in je agenda.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.