Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Gemeente Veere

Traverse, 1

4357 ET Domburg

Nederland


Postadres:

Postbus 1000

4357 ZV Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Ina Wattel

0118 555444www.veere.nl

Vacaturenummer:

V202201140048

Solliciteer

Bestuurssecretaresse

Gemeente Veere

Einddatum: vrijdag 28 januari 2022

 

De gemeente Veere is een kustgemeente op Walcheren. In de dertien historische kernen wonen ongeveer 22.000 inwoners. Bij de gemeente werken iets meer dan 200 medewerkers en er zijn vijf afdelingen. Veere is een ambitieuze gemeente en vernieuwt zich steeds om klaar te zijn voor de veranderingen die plaatsvinden. Er is ruimte voor mensen met ideeën. Juist hier is je werk interessant en van grootste belang voor onze burgers en ondernemers. Wát we doen, willen we goed doen. We leggen de lat hoog!

De gemeente Veere werkt met ambitieuze en gedreven medewerkers aan de realisatie van de doelstellingen die de organisatie nastreeft. Wil jij ook je bijdrage leveren? Binnen de afdeling Bedrijfsvoering ontstaat ruimte voor een nieuwe, enthousiaste collega. Wij nodigen jou van harte uit om ons team te komen versterken.

Wat ga je doen?
Als bestuurssecretaresse verricht je secretariële en administratieve ondersteuning aan het college van B&W en de directie. Deze taken bestaan onder andere uit:

 • ­      het ontvangen van bezoekers van de collegeleden;
 • ­      het aannemen van de telefoon voor college- en directieleden en ervoor zorgen dat klanten goed te woord worden gestaan;
 • ­      het beheren van de agenda’s;
 • ­      het plannen van (complexe) afspraken;
 • ­      het opstellen van agenda’s en het verzamelen van vergaderstukken;
 • ­      het zorgdragen voor tijdige verspreiding van vergaderstukken aan het college van B&W en de directie;
 • ­      het notuleren van vergaderingen;
 • ­      het digitaal verwerken van beslisdocumenten;
 • ­      het bewaken van de opvolging van afspraken en acties;
 • ­      het zorgen voor felicitaties namens Zijne Majesteit de Koning en de Commissaris der Koning bij huwelijksjubilea en 100-jarigen, het regelen van het bezoek van de burgemeester als dit door betreffende echtpaar/jarige gewenst wordt en het verzorgen van de attenties van de zijde van het gemeentebestuur;
 • ­      het controleren en accorderen van facturen van de gemeentesecretaris.

Wat vragen wij?
Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4, bij voorkeur gericht op ondersteuning college- en directieleden. Daarnaast breng je minstens twee jaar relevante werkervaring met je mee. Je voelt je thuis in een ambtelijke organisatie en je begrijpt de bestuurlijke verhoudingen. Je hebt er geen moeite mee om te werken onder druk, je kunt snel schakelen en je hebt een proactieve houding. Daarnaast ben je betrouwbaar, accuraat en toegankelijk. Als je ervaring hebt met digitale agendering (bijv. Corsa en Notubox) is dat een pré.

Wat bieden wij?
Verantwoordelijkheid, dynamiek en leuke collega’s! De functie is binnen ons functiewaarderingssysteem ingedeeld in de HR21-normfunctie van Medewerker administratief & secretarieel II met functieschaal 7 zijnde maximaal € 3.176,- bruto per maand (salarispeil 1 oktober 2020). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast heb je recht op een Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris, val je onder het pensioenfonds ABP en krijg je een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ons uitgangspunt is in principe een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Je hebt een werkweek van 32 uur met als standplaats Domburg, waardoor je tijdens je lunchpauze kunt genieten van een strandwandeling!

Meer informatie
Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Geert Ridderbos, hoofd afdeling Bedrijfsvoering, 0118555375. Voor vragen over de procedure, arbeidsvoorwaarden, e.d. kun je terecht bij Ravenna Arts, P&O adviseur, 0118-555349.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button. Je reactie verwachten we uiterlijk op 28 januari 2022. De sollicitatiegesprekken zijn op 4 februari 2022.