Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Gemeente Veere

Traverse, 1

4357 ET Domburg

Nederland


Postadres:

Postbus 1000

4357 ZV Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Ina Wattel

0118 555444www.veere.nl

Vacaturenummer:

V202201140049

Solliciteer

Casusregisseur Omgevingswet

Gemeente Veere

Einddatum: vrijdag 28 januari 2022

 

De gemeente Veere is een kustgemeente op Walcheren. In de dertien historische kernen wonen ongeveer 22.000 inwoners. Bij de gemeente werken iets meer dan 200 medewerkers en er zijn vijf afdelingen. Veere is een ambitieuze gemeente en vernieuwt zich steeds om klaar te zijn voor de veranderingen die plaatsvinden. Er is ruimte voor mensen met ideeën. Juist hier is je werk interessant en van grootste belang voor onze burgers en ondernemers. Wát we doen, willen we goed doen. We leggen de lat hoog!

De gemeente Veere bouwt aan een gezonde omgeving. Bij de afdeling Dienstverlening werken we hieraan met een gedreven en ambitieus team. Wil jij ook je bijdrage leveren?

Op 1 juli 2022 treedt de nieuwe Omgevingswet in werking. De gemeente Veere past haar dienstverlening hier op aan en we ‘oefenen’ met de nieuwe manier van werken. Om het proces vergunningen in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een casusregisseur. Een enthousiaste en proactieve verbinder met ervaring in het fysieke domein. Als casusregisseur geef je vorm en inhoud aan een professioneel dienstverleningsproces. 

Wat ga je doen?
Als regisseur ben je verantwoordelijk voor de integrale en volledige afhandeling van vergunningaanvragen in het fysieke domein. Je betrekt interne en externe partijen op het juiste moment en voorziet ze van de nodigde informatie zodat aanvragen binnen de beschikbare tijd worden afgehandeld. Je staat aan de wieg van de aanvragen en initiatieven en bent er verantwoordelijk voor dat verschillende disciplines en expertises samenkomen. Hierbij denk je mee met initiatiefnemers om te kijken hoe zij initiatieven kunnen realiseren en organiseer je omgevingsoverleggen. Je hebt hierbij contact met een breed scala aan partijen. Verder ben je in staat om knopen door te hakken waardoor het proces soepel verloopt en adviseer je in nauwe samenwerking met je collega’s het College. Je begrijpt de verschillende doelstellingen in de beleidsvelden en ziet hoe ze zich verhouden tot bestuurlijke keuzes. Tot slot hou je, je bezig met het verder uitwerken en optimaliseren van de nieuwe werkwijze. Dit doe je aan de hand van de ervaringen die je gedurende de tijd op doet (learning on the job).

Wat vragen wij?
Je hebt een afgeronde juridische HBO- of WO-opleiding en meerdere jaren relevante werkervaring in het fysieke domein. Je bent creatief en vindingrijk, werpt licht op problemen en neemt initiatief. Natuurlijk ben je een verbinder en sta je open voor de ideeën en meningen van anderen. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend en je hebt een integrale en dienstverlenende instelling. Luisteren kun je goed en je kunt je inleven in de ervaringswereld van je gesprekspartner. Daarnaast herken, creëer en benut je kansen, is je instelling proactief en zie je steeds nieuwe oplossingen en mogelijkheden.

Een goed gevoel voor bestuurlijke, politieke en maatschappelijke verhoudingen, posities en doelstellingen is voor deze functie van groot belang. Dat geldt ook voor het vermogen om op hoger niveau draagvlak te vinden voor voorstellen. Je maakt doelgericht gebruik van digitale middelen en durft te experimenteren met nieuwe systemen en technologie en zet dit in om doelgroepen te bereiken. 

Wat bieden wij?
Verantwoordelijkheid, dynamiek en leuke collega’s! De functie is binnen ons functiewaarderingssysteem op dit moment ingedeeld in de HR21-normfunctie Medewerker Beleidsuitvoering I met functieschaal 10 zijnde maximaal € 4.494,- bruto per maand (peildatum 1 oktober 2020). Het betreft een zogeheten groeifunctie omdat het niet exact duidelijk is hoe de uitvoering van de omgevingswet vorm krijgt. Dit leidt op termijn mogelijk tot een andere indeling. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast heb je recht op een Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris, val je onder het pensioenfonds ABP en krijg je een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ons uitgangspunt is in principe een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Je hebt een werkweek van 36 uur met als standplaats Domburg, waardoor je tijdens je lunchpauze kunt genieten van een strandwandeling!

Interesse?
Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Jeroen Viergever, hoofd van de afdeling Dienstverlening. telefoon 0118 555 241. Met vragen over de procedure, arbeidsvoor-waarden e.d. kun je terecht bij Ravenna Arts, personeelsadviseur, telefoon 0118 555 349.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button. Je reactie verwachten we uiterlijk op 28 januari 2022. De sollicitatiegesprekken plannen we in overleg.