Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Bezoekadres:

Van Meer

Welgelegen 4

4691 SJ Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Cathelijn Loeff

0166-602010www.vanmeer.nl

Vacaturenummer:

V202201210021

Solliciteer

Mechanisch Monteur Tholen

Van Meer - Tholen

Einddatum: zaterdag 21 oktober 2023

 

Wat ga je doen;

Samen met jouw collega’s start je de dag met een kort overleg waarin het werk wordt verdeeld. Is het een groot project waar je aan gaat werken, dan doe je dit samen met een collega. Aan kleinere projecten werk je zelfstandig. Als Mechanisch Monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, (de)montage, installatie en ombouw van de roterende machines in onze werkplaats. Hierbij kun je denken aan elektromotoren zoals AC/DC motoren, trommelmotoren en trilmotoren, maar ook aan tandwielkasten, pompen en ventilatoren.

De ene dag ben je bezig met het demonteren van een elektromotor en de andere dag zet je een ventilator of pomp weer in elkaar. Wanneer je klaar bent met je project maak je een rapport, eventueel ondersteund met foto’s, waarin je aangeeft wat je allemaal hebt gedaan en wat je bent tegengekomen. Dit rapport wordt opgestuurd naar de klant, zodat zij weten wat er met hun product is gedaan.

Je werkt voornamelijk vanuit onze werkplaats in Tholen, maar je kunt in sommige situaties ook meegaan met de Monteur Buitendienst om werkzaamheden uit te voeren op locatie bij de klant. Om je werkzaamheden als Mechanisch Monteur goed uit te kunnen voeren, voorzien wij je van een goed gevulde gereedschapstas en een eigen werkkar, waar je al jouw spullen op kwijt kan. Daarnaast krijg je van ons een smartphone, zodat je toegang hebt tot je eigen digitale werkomgeving (Outlook, Microsoft Teams en ons digitale urenportaal).

 

Wat neem je mee;

Voor de functie van Mechanisch Monteur ben je in het bezit van een MBO diploma in de richting van Mechatronica of Werktuigbouwkunde. Mocht je een andere technische achtergrond hebben of kennis en kunde hebben op het gebied van werktuigbouwkunde door werkervaring, dan is deze functie ook zeker interessant voor je! Opgedane ervaring door werk of stage binnen dit vakgebied wordt zeer gewaardeerd. Je hebt een passie voor techniek en gaat gemotiveerd en enthousiast te werk. Als Mechanisch Monteur functioneer je goed in een team, maar kun je ook zelfstandig aan de projecten werken. Uiteraard staat veiligheid bij jouw op nummer één.

 

Verder ben je;

 • In het bezit van een VCA certificaat, of ben je bereid deze te halen;
 • In het bezit van een Rijbewijs B;
 • Leergierig en nieuwsgierig.

 

Wat wij je bieden;

Van Meer is een familiebedrijf met een internationaal karakter. We zijn een sterk groeiende organisatie met gemotiveerde collega’s. Een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar regelmatig leuke personeelsactiviteiten worden georganiseerd. Je komt te werken in een modern en licht gebouw van alle gemakken voorzien. Hierbij kun je denken aan ruime en lichte werkplekken die voorzien zijn van alle benodigde accessoires.

Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We hebben dan ook diverse scholingsprogramma’s waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Veiligheid is voor ons erg belangrijk. We hebben een 5S programma binnen Van Meer, waarin alle collega’s zelfstandig verbeteringen kunnen voorstellen.

 

Verder bieden we je;

 • We betalen een goed salaris wat gangbaar is in de sector;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Afwisselende functie met opdrachten voor grote (inter)nationale klanten;
 • Een mooie kantine, kleedruimtes en douches;
 • De mogelijkheid om te starten via een leer-werktraject (BBL);
 • Gezellig team wat jong van geest is.

 

 

Wie zijn wij;

Van Meer is een system integrator en serviceprovider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt.

Onze organisatie is in 1991 opgericht door Rob van Meer en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en zijn specialist op het gebied van:

 • Rotating equipment: onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
 • Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.
 • Field Services: ondersteuning op locatie voor onder meer trillings-, diagnostische, infrarood en elektrische metingen, balanceringen en pomp- , ventilator- en tandwielinspecties.

 

Van Meer kende de laatste jaren een exponentiele groei binnen onze drie business units, Rotating, Drives en Field Services. Om nog verder te groeien zijn we op zoek naar dynamische en ambitieuze medewerkers die ons team willen komen versterken.

 

Als Mechanisch Monteur heb je een passie voor techniek en hou je ervan om te sleutelen aan verschillende machines.

 

Enthousiast geworden over deze functie? Dan ontvangen we graag je actuele cv en motivatiebrief op vacature@vanmeer.nl

 

Bekijk locatie