Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202202280042

Solliciteer

Voedingsassistent

Emergis - Kloetinge

Einddatum: woensdag 10 augustus 2022


Heb jij affiniteit met voeding en vind je het leuk om met cliënten te werken? Word jij enthousiast van eigen verantwoordelijkheid en diversiteit in je werkzaamheden? Lees dan verder!


Jouw werkplek

Emergis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke zorg, opvang en welzijn. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen: psychiatrische stoornissen, verslaving, problemen op het gebied van wonen en werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. 

Hospitality
Als voedingsassistent val je onder de afdeling Hospitality (receptie, restaurant, voedingsassistenten) binnen het onderdeel Vastgoed & Facilitair. Je levert een belangrijke bijdrage aan het begeleiden van de cliënt, die zelf centraal staat bij de verzorging van de maaltijd. Het doel hiervan is dat de cliënt zelf (weer) taken leert te vervullen en de eigenwaarde zodoende kan groeien. Dit betekent dat je op geheel creatieve wijze en eigen inbreng in de menukeuze om kunt gaan met de mogelijkheden van de betreffende afdeling: gewoon waar mogelijk en bijzonder waar nodig. De verschillende diensten zijn in de ochtend tussen 08.30 - 14.00 uur en in de middag tussen 13:00 - 18:00 uur.


Jouw werkzaamheden

Samen met de cliënten organiseer je het gehele voedingsproces op de afdeling. Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je bent werkzaam op een afdeling waar je voor +/- 12 tot 24 cliënten kookt;
 • Je stelt het weekmenu samen waar bij je rekening houdt met de wensen van cliënten en gezonde voeding;
 • Je beheert de voorraad en het budget en verzorgt hiertoe de administratie;
 • Je bestelt de boodschappen (online);
 • Je bereidt verse maaltijden en dient deze op; 
 • Je maakt de keuken schoon volgens de HACCP-richtlijnen;
 • Je draagt zorg voor het onderhoud van de koffieautomaat. 

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je hebt affiniteit met eten en drinken en bent gastvrij; 
 • Je bent bereid tot het volgen van training(en);
 • Je bent op alle diensten en afdelingen inzetbaar, ook in de weekenden en met de feestdagen;
 • Je hebt goede sociale vaardigheden, staat stevig in je schoenen, bent tactisch en zorgvuldig in het contact met cliënten.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als voedingsassistent bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 25. Het salaris begint met 1762,- en eindigt op 2600,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering;
 • Een interne leeromgeving waarin je verschillende E-learnings kunt terugvinden. De trainingen 'veiligheidsmethodiek' (het creëren en/of herstellen van een veilige situatie), voedingsassistent en HACCP worden je vanuit Emergis aangeboden en zijn verplicht voor deze functie.

Ga jij de uitdaging aan als Voedingsassistent

Neem voor meer informatie contact op met  Eva Gerritse (teamleider Hospitality) via 06 27 13 29 43 of Miranda Courtin - de Jonge (voorvrouw Hospitality) via 0113 26 73 85. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'. 

De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.