Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn

Dienstverlening

Overheid, Non-profitĀ 


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

L'escaut woonservice

Hermesweg 13

4382 ND Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Renee du Fosse

0118-422300www.lescaut.nl

Vacaturenummer:

V202203030044

Solliciteer

Woonzorgconsulent

L'escaut woonservice

Einddatum: vrijdag 27 mei 2022

Vlissingen is een havenstad. Een stad van werkers en doeners. Dat zit in het DNA van de stad, van de Vlissinger en daarmee ook in het DNA van onze corporatie. Wij zijn een middelgrote woningcorporatie in het mooie Vlissingen aan zee. Onze missie is het bieden van goed wonen in een passende leefomgeving met aandacht voor duurzaamheid, woonlasten en bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen in onze samenleving.

Als een van de grootste maatschappelijke organisaties in de gemeente Vlissingen kiezen wij voor een maatschappijgedreven rol. Dat betekent dat wij actief de dialoog zoeken met huurders, woningzoekenden en andere stakeholders om zo te doen wat goed is voor “onze” wijken en buurten. We willen dat onze medewerkers deskundig zijn in de brede zin van het woord en dat zij persoonlijke stevigheid kunnen verbinden met luisterkracht en samenwerking. Het beste uit jezelf halen; daar geloven we in. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we dan ook uitstekende scholingsmogelijkheden. We geloven in het nieuwe hybride werken: waar, wanneer en hoe jij dat wilt. We creëren een uitstekend werkklimaat voor onze werknemers om zo ons bedrijf tot bloei te laten komen. Klinkt goed toch? Kijk snel of wij een match kunnen zijn!

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar een woonzorgconsulent voor een tijdelijke contract van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Als woonzorgconsulent ben je verantwoordelijk voor de individuele begeleiding en advisering van huurders en organisatie op het terrein van wonen en zorg bij hoofdzakelijk individuele problematiek. Dat doe je onder coördinatie van een van de twee wijkmanagers en samen met twee wijkconsulenten en twee wijkbeheerders.

Wat ga je doen?

  • Je levert een actieve bijdrage aan het oplossen van overlastproblemen, en het begeleiden en adviseren van bewoners.
  • Je bent bij multi-problematiek de spil namens l’escaut in de casus.
  • Je beslist samen met de verhuurmakelaar over bijzondere woningtoewijzingen
  • Je houdt in de gaten of de bijzondere woningtoewijzingen goed gaan en zorgt voor adequate doorverwijzing indien noodzakelijk.
  • Je houdt huisbezoeken en stelt gedragsaanwijzingen op
  • Je onderhoudt de contacten met zorgorganisatie(s) en zoekt samen naar passende oplossingen
  • Je voert overleg en onderhoudt contacten met huurders, diverse instanties en collega’s.
  • Je neemt het voortouw in het opbouwen van een actief netwerk, zodat een goede samenwerking ontstaat met ketenpartners en zorginstellingen.
  • Je participeert in initiatieven die worden gestart op het terrein van wonen en zorg.

 

Je bent iemand die met empathie, humor en daadkracht dingen gedaan krijgt en partijen kan verbinden. Je bent een gedreven persoon die vol enthousiasme deze uitdaging met beide handen aanpakt! Je hebt minimaal HBO werk/denkniveau. Richting: Social Work.  


Wat bieden wij jou:

We bieden jou goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten. Naast deze goede arbeidsvoorwaarden bieden we uitstekende scholingsmogelijkheden. We geloven in het nieuwe werken; werken waar, wanneer en hoe jij dat wilt. Door het nieuwe werken bieden we je de mogelijkheid om werk en privé goed te combineren. Wat betreft het salaris, de functie valt in schaal H.

Interesse?

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Meri Berndes (wijkmanager): (0118) 42 23 00. We ontvangen je cv met motivatie graag vóór 27 mei op het mailadres hrm@lescaut.nl.  De eerste gesprekken staan gepland op vrijdag 3 juni. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.