Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast



Contactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202203280086

Solliciteer

Opleiding Verpleegkunde nivo 4 (verkort, ZPO)

Zorgstroom - Zorgstroom

Einddatum: zaterdag 11 mei 2024

Je bent nu al een tijdje werkzaam als Verzorgende IG maar je hebt meer in je mars. Je hebt het idee dat je nog meer kunt betekenen voor je cliënten en meer complexe zorg kunt dragen. Je zou graag de opleiding tot verpleegkundige doen?! Vanaf september 2023 zijn er weer opleidingsplaatsen beschikbaar voor de verkorte opleiding verpleegkundige niveau 4 voor zowel de divisie Wonen & Zorg als Zorg Thuis. Dit verkorte opleidingstraject duurt 2 jaar.

De opleiding Verpleegkundige niveau 4 in het kort:

  •  je leert enorm veel in de praktijk
  •  je verdiept je in de complexere zorgvragen
  •  goede begeleiding van collega’s en praktijkopleider
  • baangarantie binnen Zorgstroom

 

Als verpleegkundige behandel en verzorg je cliënten die thuis of in een woon- en zorglocatie wonen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de volledige zorg rondom de cliënt en hebt daarin onder andere ook een adviserende en coachende rol. Je werkt nauw samen met het betrokken zorgteam en alle andere disciplines rondom de zorg van de cliënt, denk bijvoorbeeld artsen, diëtisten, fysiotherapeuten en psychologen.

Deze opleiding draait om het verdiepen en verbreden van jouw kennis. Je leert omgaan met complexere zorgvragen. Denk hierbij aan patiënten met meerdere of psychische aandoeningen. Ook leer je via een helikopterview van bovenaf naar de situatie te kijken. Aan de hand van klinisch redeneren kijk je verder dan de klacht alleen. Want waardoor ontstaat de klacht? Welke zorg wordt er nu geleverd? En hoe kan die zorg beter?

Deze verkorte opleiding volg je via de Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg (ZPO-route). Je werkt 24-32 uur per week en wordt goed begeleid door je collega’s. Ook belangrijk: jij bepaalt je eigen leerroute. Kom je op het werk in aanraking met situaties of handelingen waar je meer over wilt leren? Dan kun je je hierin verder verdiepen.

Leerling Dominique van Overveld (31): “Als moeder van 2 jonge kinderen is het heel fijn dat ik mijn studie kan plannen zoals ik het wil. Dankzij de ZPO-route kan dat volledig.”

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken & leren bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een heel klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

Wat bieden wij jou?

  • na het behalen van je diploma heb je baangarantie binnen Zorgstroom
  •  een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding. Je kunt de opleiding bij Scalda volgen
  • een salaris conform de cao Verpleeg-, Verzorgingstehuizen en Thuiszorg (VVT). Je wordt ingeschaald in de zij-instroomperiodiek 45. Je hebt een bruto maandsalaris van €2.695,33 (gebaseerd op een 36 uur). Oftewel: een bruto uurloon van €17,22.
  • werk je op dit moment al bij Zorgstroom en is je uurloon hoger dan €17,22? Dan houd je je huidige uurloon. Je gaat dus niet minder verdienen.
  •  persoonlijke begeleiding van je collega’s en je praktijkopleider
  • de opleidingskosten worden door Zorgstroom betaald.

 

Wat breng jij mee?

  • je hebt de opleiding Verzorgende IG afgerond
  • je bent een doorzetter met een gezonde dosis pit
  • sociale vaardigheden met een groot inlevingsvermogen
  •  je kunt de cliënten de ruimte geven en vrij laten in hun eigen keuzes

 

Meer informatie en solliciteren?

Wil je meer informatie over het werken en leren bij Zorgstroom en deze opleiding? Neem dan contact op met Ellen Verheul, opleidingencoördinator, telefoon 0118 – 684221 of met Corinne van den Berge, praktijkopleider, telefoon 06-11925182.

Heb je zin om deze opleiding te starten? Laat het ons weten!

Bekijk locatie