Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

ARCHIKON

Stationspark 7

4462 DZ Goes

Nederland


Postadres:

Stationspark 7

4462 DZ Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Lydia Clarisse

+31884462000www.archikon.nl

Vacaturenummer:

V202203300033

Solliciteer

Projectleider

ARCHIKON - Stationspark 7, Goes

Einddatum: zondag 29 mei 2022

Voor ons team zijn we op zoek naar
Een enthousiaste PROJECTLEIDER
Vind je het heerlijk om projecten te organiseren en bij te sturen, onder jouw bezielende leiding een project van voorlopig ontwerp naar uitvoeringsgereed ontwerp te brengen?
Dan zoeken we jou!
Je bent een gedreven persoonlijkheid, die eigen projecten en processen organiseert. Je kent je weg in de regelgeving en detaillering en bent ondernemend, nauwkeurig en verantwoordelijk. Intern communiceer je tussen architect en modelleur en extern met opdrachtgever en adviseurs.
Daarmee vul je ons team perfect aan. Aarzel niet en deel je CV en motivering met ons per e-mail: m.welhuis@archikon.nl.  
Enkele jaren ervaring hebben als projectleider is welkom, als je toe bent aan de next step in je carrière meldt je dan vooral ook.
ARCHIKON is een volwassen bureau in architectuur, constructies en planuitwerking. Dit doen we met een professioneel team, gepassioneerd en geïnspireerd.  We gaan voor kwaliteit, daar mag je ons op aanspreken. Ieder teamlid heeft zijn specialisme. We geven onze mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen.  Deze specialismen gebruiken wij bij onze gevarieerde projecten op gebied van utiliteits- en woningbouw.
Opleidingen en cursussen helpen je je te ontwikkelen. ARCHIKON faciliteert dit. Vanzelfsprekend passen onze arbeidsvoorwaarden bij deze tijd.