Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Medisch, Zorg

Techniek

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

TijdelijkContactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202204010015

Solliciteer

Vakantiewerk bij Zorgstroom!

Zorgstroom - Hoofdkantoor Zorgstroom

Einddatum: woensdag 01 juni 2022

Ben jij op zoek naar betekenisvol vakantiewerk met een goed salaris en flexibele werkuren? En wil je nog wat tijd overhouden om van jouw zomer te genieten? Dat snappen wij heel goed. Als vakantiekracht bij Zorgstroom kan dat! Met én zonder opleiding in de zorg kun jij jezelf nuttig maken.

We hebben de volgende mogelijkheden voor je:
1. Ga jij graag zelfstandig aan het werk? En vind je het leuk om de mensen thuis te helpen bij het huishouden en een praatje met ze te maken? We kunnen je hulp goed gebruiken. De minimumleeftijd hiervoor is 18 jaar.

2. Volg jij een zorgopleiding? Afhankelijk van de zorgopleiding en het leerjaar waarin jij zit, kun je aan het werk op één van onze locaties in Middelburg of Veere of bij één van onze teams in de thuiszorg. De minimumleeftijd hiervoor is 16 jaar.

3. Volg je geen zorgopleiding, maar heb je wel interesse in de zorg? Je kunt op één van onze locaties in Middelburg of Veere aan het werk als Huishoudelijke hulp of ondersteuning in de zorg. Ben je enthousiast en ga je solliciteren op een van deze twee functies? Super! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de formatie op dat moment, kijken we of er een passende plek voor je is. De minimumleeftijd hiervoor is 16 jaar.

Keuze genoeg dus! Laat ons in jouw sollicitatie weten welke baan jouw voorkeur heeft. Volg je een zorgopleiding, vermeld dan ook je opleiding en in welk jaar je zit. We horen het graag van je!

Met een vakantiebaan bij Zorgstroom ben jij goed bezig voor jezelf én onze cliënten! Lees ook eens de verhalen van Tessa en Daniël. Je leest ze via deze link: https://werkenbijzorgstroom.nl/vakantiewerk

 

Wat krijg je van ons?

• Een goed salaris
• Een vakantiebaan tijdens de schoolvakanties
• Werktijden die in jouw agenda passen
• Een leuke job waarbij je écht iets betekent voor anderen
• Vakantiewerk dat ook meteen goed staat op je cv.

 

Wat breng jij mee?

Vooral een boel enthousiasme én gezelligheid! De mensen waar je komt vinden het fijn dat jij er bent en van betekenis kunt zijn voor ze. Spoiler alert: er staat vaak wat lekkers voor je klaar. Oh, en denk je er ook nog even aan dat je:

• op Walcheren woont
• minimaal 16 jaar bent. En voor zelfstandig huishoudelijke hulp bij de mensen thuis minimaal 18 jaar bent
• ons laat weten welke van de 3 mogelijkheden jouw voorkeur heeft.

 

Meer informatie en solliciteren?

Vragen? Neem dan contact op met Carien via 0118 - 68 40 00. Of stuur een WhatsApp naar 06-11925406.

Zodra je hebt gesolliciteerd via de vacature op onze website www.werkenbijzorgstroom.nl, sturen wij jouw sollicitatie door naar één van onze locaties. Zij nemen contact met je op en als zij een match zien, maken ze met jou een afspraak voor een kennismakingsgesprek.