Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

GGD Zeeland

Westwal 37

4461 CM Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 345

4460 AS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling HRM

0113-249400www.ggdzeeland.nl

Vacaturenummer:

V202205130054

Solliciteer

Manager Algemene Gezondheidszorg (AGZ)

GGD Zeeland - Goes

Einddatum: maandag 23 mei 2022

 

GGD Zeeland is voor de periode juli tot en met december 2022 op zoek naar een betrokken en enthousiaste:

Manager Algemene Gezondheidszorg (AGZ)

Voor 32-36 uur per week

 

 

Wat ga je doen?
Je bent integraal verantwoordelijk voor het behalen van de resultaten op de doelen van de programmalijnen Sociale - en Fysieke Veiligheid. In de programmalijnen wordt richting gegeven aan de wijze waarop de GGD de gemeenten ondersteunt in zowel wettelijke als aanvullende taken. De visie van de GGD wordt in de programmalijnen vertaald naar dagelijkse praktijk.
Je bent verantwoordelijk voor de dienstverlening aan klanten (burgers, gemeenten, instellingen), medewerkers en voor de AGZ bedrijfsprocessen. Hierbij houd je rekening met de landelijke en regionale ontwikkelingen, waarbij je geadviseerd wordt door de strategisch beleidsadviseur.
Ondersteund door de teamregisseur AGZ ben je verantwoordelijk voor het functioneren van 68 werknemers (11 teams) binnen de Algemene Gezondheidszorg, onder andere; Seksuele Gezondheid, Reizigerszorg, Forensische Geneeskunde, Meld- en Actiepunt Bemoeizorg, Infectieziekten bestrijding, Inspecteurs Hygiëne en Infectiepreventie, Medische Milieukunde en Technische Hygiënezorg. De teamregisseur zal ondersteuning bieden in het operationeel aansturen van (een aantal van) de teams; het creëren van een doelmatige basis en daarnaast de teams faciliteren in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Als manager AGZ geef je leiding aan de teamregisseur en (in)direct aan de zorgteams. Je bent onderdeel van het managementteam.
 

Wie zoeken wij?
Je hebt WO werk- en denkniveau en bent besluitvaardig en daadkrachtig, toegankelijk en mensgericht. Je hebt kennis in- en ervaring met visieontwikkeling, bedrijfsvoering, veranderkundige processen, operationeel leidinggeven en ketenmanagement.
Je hebt aandacht voor teamdynamiek en stimuleert het lerend vermogen van onze organisatie. Je schept duidelijkheid en geeft aandacht aan de professional en organisatie (daar waar wenselijk). Je hebt een coachende en dienende leiderschapsstijl en strategisch inzicht. Het is een pre wanneer je in de breedte kennis hebt van- en werkervaring in de (politieke, bestuurlijke, ambtelijke en medische) context waarin de GGD Zeeland opereert

 

In wat voor team kom je te werken?
Je vormt samen met de Directeur Publieke Gezondheid, manager Bedrijfsbureau, manager Jeugdgezondheidszorg het MT. Als manager AGZ werk je op operationeel- en tactisch niveau in eerste instantie vooral met de teamregisseur AGZ; strategisch beleidsadviseur, relatiebeheer, bestuursondersteuning, bedrijfsvoering, staf en de uitvoerende teams samen. Daarnaast werk je op strategische niveau samen met MT leden, collega GGD'en, GGD GHOR Nederland en met ketenpartners in voornamelijk Zeeland.

 

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke en afwisselende baan in een organisatie met een informele sfeer en een prettig werkklimaat. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De tijdelijke overeenkomst zal duren tot 1 januari 2023. Indien gekozen wordt de functie van manager AGZ vast te integreren in het managementteam, ontstaat na deze periode een vaste formatieplaats. De functie is (voorlopig) ingeschaald in schaal 13 (maximaal €6.616,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De CAO SGO is van toepassing.

 

Meer weten?
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Joke Gaemers, tel. 06- 30997720.
Heb je algemene vragen of vragen over de procedure? Neem dan contact op met Joep Roovers, tel. 06-51071863

 

Enthousiast geworden?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button voor 23 mei 2022. De gesprekken vinden plaats in de week van 23 mei.