Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

's Heeren Loo

Segeerssingel 6

4337 LG Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Naomi Gelderland

0118-434500www.sheerenloo.nl

Vacaturenummer:

V202205130056

Solliciteer

Gedragswetenschapper

's Heeren Loo - - - 4331BE Middelburg

Einddatum: vrijdag 03 juni 2022

Klopt jouw hart sneller van complexe problematiek en ben je creatief in het vinden van oplossingen? Hou jij het hoofd koel tijdens onverwachte situaties, ben je in staat om adequaat te reageren en kun jij iedere kleine stap in de ontwikkeling vieren? Dan maken wij graag kennis met jou!

Waar ga je werken?
De vakgroep gedragswetenschappers is onderdeel van expertisecentrum Advisium. Het team bestaat uit dertien gedragswetenschappers, die binnen 's Heeren Loo werkzaam zijn voor de rayons Middelburg, Vlissingen en Goes in onze regio Zeeland. Het team is jong, leergierig en elke gedragswetenschapper heeft zijn eigen expertise en talenten.

Binnen 's Heeren Loo regio Zeeland bieden wij diagnostiek, (individuele) behandeling en ondersteuning aan diverse doelgroepen binnen de VG.

Expertisecentrum Advisium is onderdeel van 's Heeren Loo. Met ruim 1100 deskundigen zijn we het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de VG en LVG. We zijn een lerende organisatie, die oog heeft voor de professional die zich inhoudelijk wil ontwikkelen ten behoeve van de mens met intensieve hulpvragen. Daarom faciliteren we het lerend vermogen en de inhoudelijke gedrevenheid van professionals.

Lees hier meer over Advisium

Hoe ga je helpen?
Als gedragswetenschapper ga je werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking en/of cliënten met een ernstig meervoudige beperking met soms bijkomende psychiatrische problematiek. Naast dat je direct met de cliënten werkt, werk je vooral intensief samen met de teams op de woningen.

Jouw rol is mediërend: samen met het team zorg je ervoor dat er een eenduidig beeld van de cliënt gevormd wordt en dat de cliënt passende begeleiding krijgt. Het is dan ook belangrijk dat je jouw beeldvorming, analyse en advies kunt toelichten aan de (persoonlijk) begeleiders, de ouders en/of de familie en verwanten van de cliënt.

Daarnaast ben je bezig met het uitvoeren van diagnostisch onderzoek en het in kaart brengen van de bestaande problematiek en bijbehorende behandelplannen.

Je werkt in een multidisciplinair team, waar jij vanuit je eigen professie je eigen inbreng en een coördinerende rol hebt. Het belang van de cliënt komt hierbij altijd op de eerste plaats. Als gedragswetenschapper lever je een bijdrage aan de beleidsontwikkeling en zorgverlening door deel te nemen aan commissies, werk- en projectgroepen.

Dit bieden wij
  • We bieden jou een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van € 3374,- en maximaal € 5772,- (FWG 60/65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via bijvoorbeeld scholing of intervisie
Dit ben jij
Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie. Daarnaast:
  • heb je kennis van de doelgroep en relevante behandel- en begeleidingsmethoden
  • ben je zelfstandig, daadkrachtig en proactief
  • houd je je deskundigheid op peil en volg je ontwikkelingen in je vakgebied
  • voel je moeilijk te doorgronden situaties aan en kan je hierop adequaat reageren en reflecteren
  • ben je in staat om onder uitdagende, complexe omstandigheden de juiste ondersteuning te bieden aan de cliënten en aan je collega's.
Sollicitatieprocedure
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met John Pannebakker (Manager Advisium, via telefoonnummer 06 - 11 60 46 88 of Justine Weijenberg (Gedragswetenschapper), via telefoonnummer 06 - 22 90 54 55.

Voor overige vragen neem contact op met de afdeling recruitment door even te bellen of een Whatsapp berichtje te sturen naar Wouter van Os 06 - 10 11 75 22 of Chantal van Veldhuizen 06 - 20 84 80 72, wij helpen je graag verder!