Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Hello Zeeland

Oosthavendam 10

4511 AZ Breskens

Nederland


Postadres:

Oosthavendam 10

4511 AZ Breskens

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Roel Brugge

+31 970 102 528 52hellozeeland.com

Vacaturenummer:

V202206070078

Solliciteer

Senior Hospitality Professional

Hello Zeeland

Einddatum: zaterdag 30 juli 2022

Als hospitality manager stuur je een team aan van ongeveer 5-10 uitvoerende collega’s verspreid over twee locaties. Je hebt zowel een coördinerende rol als een uitvoerende rol. De collega’s die jij aanstuurt hebben een combi-rol voor zowel het hospitality- als huismeesterteam.

Werkzaamheden die vallen binnen het hospitalityteam zijn reserveringen verwerken, betalingen en onkosten administratief verwerken & gasten support leveren. Werkzaamheden die vallen onder het huismeesterteam zijn het aansturen van het schoonmaakteam, nieuwe schoonmakers werven, verbeteren van onze standaarden, controles en inspecties uitvoeren, verbeterplannen opzetten, jaarlijkse onderhoudsrapporten en actieplannen opstellen & communiceren met eigenaren.

Voor beide teams zorg jij dat alle taken goed worden ingericht, geoptimaliseerd en bewaakt. Daarnaast zet je projecten op om onze gastvrijheid, services en beleving touchpoints tijdens de gehele guest journey te verbeteren. Je voert indien nodig ook werkzaamheden uit die vallen onder de rol van huismeester. Dit houdt in inspecties & controles houden in de vakantiehuizen en hier onze standaarden in verbeteren. Jouw grote doel is 100% guest happiness realiseren door een optimale gastbeleving te creëren met ultieme gastvrijheid, service en een schoon & schadevrij huis.

Wij willen ons bedrijf bouwen op basis van jouw mooiste leven. Dit betekent dat wij altijd beginnen met jou als persoon; wie ben je, wat drijft je, waar wil je je in ontwikkelen en hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Zeker dat laatste vinden we erg belangrijk zodat we de werkdagen en tijden, maar ook groeimogelijkheden daarop afstemmen zodat we jou faciliteren in jouw mooiste leven.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.