Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202206080052

Solliciteer

Verpleegkundig specialist kind en jeugd

Emergis

Einddatum: donderdag 01 september 2022


Zie jij het als een uitdaging om de kwaliteit van de specialistische zorg binnen Emergis kind & jeugd verder te ontwikkelen? Wil jij in een professionele en betrokken organisatie aan de slag als verpleegkundig specialist? Lees dan verder!


Jouw werkplek

Emergis is een brede maatschappelijke organisatie voor mentale gezondheid en welzijn. Jaarlijks ondersteunen we zo’n 13.000 mensen met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van mentale gezondheid, verslaving, wonen, werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Dat gebeurt door ongeveer 1.400 medewerkers op vijftig locaties in Zeeland. We werken bij mensen thuis, in (mentale) gezondheidscentra, huisartsenpraktijken, wijkcentra, klinieken, beschermende woonvormen, opvanglocaties en werkleerbedrijven. Steeds minder afhankelijk van tijd en plaats en zo digitaal mogelijk in alles wat we doen.

Kind & jeugd
De kind- en jeugdpsychiatrie (K&J) is onderdeel van Emergis en richt zich op de behandeling en begeleiding van kinderen en jongeren met (sociaal) psychiatrische problematiek en hun directe omgeving. K&J biedt zowel klinische als ambulante zorg. In totaal werken bij Kind en Jeugd ruim 100 gedreven medewerkers. K&J is in Zeeland onderdeel van een zorgcombinatie: samen met Juvent, ViaAlmata en Inzet voor Zorg zijn we in staat om hoogcomplexe, integrale zorg te verlenen over de verschillende sectoren heen. De crisishulp voor alle jeugdigen in Zeeland wordt samen met Juvent vormgegeven.

Als verpleegkundig specialist word je breed ingezet binnen de verschillende afdelingen van K&J. Meer informatie over Emergis kind & jeugd vind je op www.emergiskindenjeugd.nl.


Jouw werkzaamheden

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je bent een leading professional in één of meerdere van onze multidisciplinair teams en medeverantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van kinderen en hun gezinnen. Je geeft supervisie aan deskundige en betrokken collega’s;
 • Je bent proactief in de samenwerking met je team en het management ten aanzien van het ontwikkelen van (nieuw) inhoudelijk beleid en in de verdere samenwerking met onze netwerkpartners in Zeeland;
 • Je bepaalt, in overleg met de psychiater, het medicatiebeleid en voert zorgafstemmingsgesprekken;
 • Je treedt op als regiebehandelaar en bent verantwoordelijk voor de integraliteit van de behandeling;
 • Je voert individuele en groepsgerichte behandeling uit samen met het multidisciplinaire team. Je hebt zelf direct contact (face to face of telefonisch) met de cliënt in het kader van diagnostiek en evaluatie van de behandeling;
 • Je toetst én zorgt ervoor dat de verschillende activiteiten van eventuele andere zorgverleners binnen het gehele zorgproces op elkaar zijn afgestemd en passen binnen het vastgestelde behandelplan;
 • Je bent het centrale aanspreekpunt voor de cliënt, zijn familie/naasten en mede-behandelaren;
 • Je intervenieert in crisissituaties. Je levert een bijdrage aan de samenwerking met Juvent door deelname aan de crisisdienst als voorwacht;
 • Je bent betrokken bij zowel interne als externe projecten.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist en je bent BIG geregistreerd; 
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en de herstelgerichte methodiek;
 • Je bent een teamplayer met een open houding naar collega’s;
 • Je beschikt over tact, overtuigingskracht, zelfreflectie en vermogen tot motiveren;
 • Je bent stressbestendig, besluitvaardig, creatief, flexibel en durft initiatief te nemen.
 • Je bent nieuwsgierig en houdt van een uitdaging;
 • Je staat ervoor open om jezelf en je team steeds verder te professionaliseren.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als Verpleegkundig specialist kind en jeugd bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 65. Het salaris begint met € 3760,- en eindigt op € 5734,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao . Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Een actieve en betrokken vakgroep verpleegkundig specialisten.

Ga jij de uitdaging aan als Verpleegkundig specialist kind en jeugd

Neem voor meer informatie contact op met Avivah de Liever (teamleider) via 06 21 35 71 59. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'.

De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.