Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Tholen & St. Philipsland


Salaris indicatie:

€2500 - €3000Contactgegevens

Bezoekadres:

Van Meer

Welgelegen 4

4691 SJ Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Cathelijn Loeff

0166-602010www.vanmeer.nl

Vacaturenummer:

V202206140026

Solliciteer

Elektrotechnische Drives Engineer

Van Meer - Tholen

Einddatum: zaterdag 06 mei 2023

Als Drives Engineer ben je hèt visitekaartje van Van Meer. Je gaat werken aan uitdagende projecten in Nederland en België en werk je daarbij nauw samen met grote maritieme en industriële organisaties. Ben je op zoek naar een gave functie waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is de functie van Elektrotechnische Drives Engineer je op het lijf geschreven!

 

Wat ga je doen;

Je begint je dag vanuit ons kantoor in Tholen of je start op vanuit huis. Met je eigen bus voorzien van alle PBM’s en gereedschappen ga je, alleen of samen met een collega, naar de klant. Wanneer je bij de klant bent aangemeld en je alle veiligheidsvoorschriften hebt gezien en ondertekend, wordt je begeleidt naar je werkplek. Werkzaamheden waarbij je aan kunt denken zijn onderhoud, (de)montage, in bedrijf stellen van installatie, ombouw, periodieke metingen, conditie metingen en storingen. Aan het einde van je werkdag maak je een rapport voor de klant met behulp van de checklist die je vooraf hebt ingevuld. Uiteraard doe je dit op je eigen laptop die je vanuit ons krijgt.

 

Met jouw technisch inzicht help je de klant om tot de beste oplossing te komen. Je kijkt en denkt verder dan alleen de aangewezen opdracht. Je bent je bewust wat wij als Van Meer nog meer voor de klant kunnen betekenen en houdt je hierbij rekening met de kosten voor de klant. Met jouw deskundige dienstverlening versterk je de relatie met de klant en bouw je deze verder uit.

 

Wat neem je mee;

Door je eerdere opgedane werkervaring als Service Engineer weet je hoe het is om bij de klant op locatie aan het werk te zijn. Je haalt hier dan ook je energie en voldoening uit en hebt klantgericht werken hoog in het vaandel staan. Je bent flexibel en weet in te springen op de situaties die zich onverwacht voor kunnen doen. Je gaat planmatig te werk en pakt je verantwoording. Veiligheid staat bij jouw hoog in het vaandel. Je bent dan ook in het bezit van een geldig VCA certificaat of ben je bereid deze te behalen. Hetzelfde geldt voor de NEN3140 en NEN3840 certificaten.

Verder heb je;

 • Een afgeronde opleiding op MBO 3 niveau richting Elektrotechniek;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een servicegerichte functie;
 • Rijbewijs B.

 

Wat wij je bieden;

Van Meer is een familiebedrijf met een internationaal karakter. We zijn een sterk groeiende organisatie met gemotiveerde collega’s. Een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar regelmatig leuke personeelsactiviteiten worden georganiseerd. Je komt te werken in een modern en licht gebouw van alle gemakken voorzien. Hierbij kun je denken aan ruime en lichte werkplekken die voorzien zijn van alle benodigde accessoires.

Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We hebben dan ook diverse scholingsprogramma’s waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Veiligheid is voor ons erg belangrijk. We hebben een 5S programma binnen Van Meer, waarin alle collega’s zelfstandig verbeteringen kunnen voorstellen.

Verder bieden we je;

 • Een hele leuke baan als Drives Engineer ;
 • We betalen een goed salaris wat gangbaar is in de sector;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • Smartphone en laptop met zakelijk abonnement;
 • Gezellig en informeel team wat jong van geest is;
 • Uitgebreid scholingsprogramma;
 • Deelname aan personeelsactiviteiten.

 

Wie zijn wij;

Van Meer is een system integrator en serviceprovider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt.

Onze organisatie is in 1991 opgericht door Rob van Meer en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en zijn specialist op het gebied van:

 • Rotating equipment: onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
 • Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.
 • Field Services: ondersteuning op locatie voor onder meer trillings-, diagnostische, infrarood en elektrische metingen, balanceringen en pomp- , ventilator- en tandwielinspecties.

 

Enthousiast geworden over deze functie? Dan ontvangen we graag je actuele cv op vacature@vanmeer.nl

 

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Cathelijn Loeff, Corporate Recruiter op 0166-743250 of 06-51839264. Per mail kan uiteraard ook; cathelijnloeff@vanmeer.nl

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.