Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

16 tot 24 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202206160010

Solliciteer

GZ-Psycholoog

SVRZ

Einddatum: woensdag 02 november 2022

Binnen SVRZ in Goes of Middelburg is er een vacature voor GZ- Psycholoog. Uren zijn bespreekbaar tussen 20 en 36 uur per week.

Hoe ziet jouw baan eruit?

Afhankelijk van jouw wensen kan je werken vanuit SVRZ Ter Valcke in Goes of "t Gasthuis in Middelburg.

Als GZ-psycholoog ben je onderdeel van het team behandeling, ondersteuning en advies dat tevens bestaat uit o.a. maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers en paramedici. Er wordt gewerkt met een diversiteit aan zorg, zoals dementie en somatiek binnen zowel intramuraal als extramuraal, Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) Huntington en Korsakov. Daarnaast is er een zorgpad voor probleemgedrag, waarbij gebruik gemaakt wordt van een gestructureerde gedragsobservatiemethode en een expertiseteam kan worden ingezet. Er zijn zowel vakinhoudelijk als beleidsmatig, diverse doorgroeimogelijkheden. SVRZ heeft de erkenning als opleidingsinstelling voor de GZ-opleiding. Met voldoende ervaring en kennis in de ouderenzorg, kan je een rol hebben in deze opleiding.

Wij verwachten dat je proactief bent in het signaleren en aanpakken van gedragsproblemen bij cliënten, waarbij samenwerken in het multidisciplinaire team een grote rol speelt. Je hebt kennis van en ervaring met neuropsychologie en revalidatie. Je draagt daarin je psychologische expertise over ten behoeve van het psychosociale welzijn van de cliënten. Behalve met de cliënt is er ook veel verbinding met de zorgteams waar je als expert meedenkt en richting geeft. Je kunt zelfstandig en accuraat werken en vanzelfsprekend ben je communicatief en sociaal sterk. Er is een breed scala aan interventiemogelijkheden, zoals van CGT tot EMDR, VIO, ABC en narratieve therapie.

GEVRAAGD

  • Afgeronde opleiding GZ-psycholoog

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal maximaal € 5.939,16 op fulltime basis (FWG 65).
  • Dienstverband voor onbepaalde tijd
  • Uren bespreekbaar tussen 20 en 36 uur per week.
  • SVRZ is lid van UKON, een universitair verpleeghuisnetwerk hetgeen diverse mogelijkheden biedt voor (betrokkenheid bij) wetenschappelijk onderzoek.
  • Volledige vergoeding van NIP-lidmaatschap.
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
  • Vergoeding van reis- en eventuele tunnelkosten.
  • Eventueel vergoeding van eventuele verhuiskosten.