Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202206160010

Solliciteer

(GZ) Psycholoog

SVRZ - Ter Valcke

Einddatum: woensdag 24 augustus 2022

Binnen SVRZ Ter Valcke in Goes is een vacature voor (GZ) Psycholoog. Het betreft een vast contract voor 32 tot 36 uur per week, maar een ander aantal uren is bespreekbaar.

Hoe ziet jouw baan eruit?

Je werkt vanuit Ter Valcke in Goes maar je zult gemiddeld 5 uur per week ingezet worden binnen SVRZ Tholen. Eigen vervoer is dan ook een must. Momenteel is er ook een vacature voor deze functie in 't Gasthuis in Middelburg.

Als psycholoog ben je onderdeel van het team behandeling, ondersteuning en advies dat tevens bestaat uit o.a. maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers en paramedici. Er wordt gewerkt met een diversiteit aan zorg, zoals dementie en somatiek binnen zowel intramuraal als extramuraal, Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) Huntington en Korsakov. Daarnaast is er een zorgpad voor probleemgedrag, waarbij gebruik gemaakt wordt van een gestructureerde gedragsobservatiemethode en een expertiseteam kan worden ingezet. Er zijn zowel vakinhoudelijk als beleidsmatig, diverse doorgroeimogelijkheden. SVRZ heeft de erkenning als opleidingsinstelling voor de GZ-opleiding. Als je GZ-psycholoog bent met voldoende ervaring en kennis in de ouderenzorg, kan je een rol hebben in deze GZ-opleiding. Voor een basis psycholoog zijn er op termijn mogelijkheden om de GZ-opleiding te volgen.

Wij verwachten dat je proactief bent in het signaleren en aanpakken van gedragsproblemen bij cliënten, waarbij samenwerken in het multidisciplinaire team een grote rol speelt. Je hebt kennis van en ervaring met neuropsychologie en revalidatie. Je draagt daarin je psychologische expertise over ten behoeve van het psychosociale welzijn van de cliënten. Behalve met de cliënt is er ook veel verbinding met de zorgteams waar je als expert meedenkt en richting geeft. Je kunt zelfstandig en accuraat werken en vanzelfsprekend ben je communicatief en sociaal sterk. Er is een breed scala aan interventiemogelijkheden, zoals van CGT tot EMDR, VIO, ABC en narratieve therapie.

GEVRAAGD

 • Afgeronde academische opleiding psychologie of GZ-psycholoog
 • Basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD) of bereid te behalen.
 • Ook bijna afgestudeerden kunnen reageren

AANBOD

 • Bruto maandsalaris maximaal € 5.045,55 op fulltime basis voor een psycholoog (FWG 60).
 • Voor een GZ-psycholoog bruto maandsalaris maximaal € 5.939,16 (FWG 65).
 • Dienstverband voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week.
 • SVRZ is lid van UKON, een universitair verpleeghuisnetwerk hetgeen diverse mogelijkheden biedt voor (betrokkenheid bij) wetenschappelijk onderzoek.
 • Volledige vergoeding van NIP-lidmaatschap.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Vergoeding van reis- en eventuele tunnelkosten.
 • Vergoeding van verhuiskosten zijn bespreekbaar