Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs

Overig


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4

4382 NW Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 364

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeel & Organisatieontwikkeling

0118 - 489000www.hz.nl

Vacaturenummer:

V202206220014

Solliciteer

Planner/Roostermaker

HZ University of Applied Sciences - 4382NW, Vlissingen

Einddatum: woensdag 06 juli 2022

Omvang: 0,8 - 1,0 fte
Standplaats: Vlissingen/ Middelburg en deels vanuit huis

Het rooster maken is jouw werk, jouw puzzel, voor onze studenten!

Trots dat ben jij, wanneer je in afstemming met de roostercoördinator, de puzzel hebt gelegd voor het volgende semester. Jij bent als planner een belangrijke schakel, jij zorgt voor de roosters van studenten en medewerkers en het aanbrengen van verbeteringen hierin. Plannen en organiseren kunnen we daarom volledig aan jou overlaten. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van planner voor het domeinbureau van HZ University of Applied Sciences in Vlissingen/Middelburg.

Jouw werk als Planner
Je komt te werken bij het domeinbureau voor Health, Education and Wellbeing. Het domeinbureau bestaat uit 10 collega's, allemaal met een ondersteunende functie in het onderwijs. Het team is sociaal, veilig en servicegericht. Daarnaast werk je ook samen met 4 planners vanuit de andere domeinen. Het onderwijs staat nooit stil. Jij denkt mee, vooruit en in oplossingen om de beste planning voor de student aan te bieden. Efficiënt en nauwkeurig werken en vooral met plezier het vak van planner uitoefenen spreekt jou aan. Jij bent organisatorisch en communicatief sterk en vindt het een uitdaging om te zorgen voor een goed en stabiel onderwijsrooster.

Jouw talent is jouw probleemoplossende en servicegerichte werkhouding, met jouw oog voor detail signaleer je knelpunten en doe je verbetervoorstellen om het rooster en het roosterproces te optimaliseren. Je staat stevig in je schoenen, weet tijdig de benodigde informatie op te halen en voelt je verantwoordelijk om deadlines te halen en processen strak te sturen. Ambassadeur van je eigen proces, dat ben jij. Je werkt zelfstandig en krijgt waardering van je collega's in het onderwijs en de onderwijslogistiek omdat je snel reageert en proactief met ze meedenkt. Je schakelt en stemt af voor jouw opleidingen, op jouw locatie, per onderwijsperiode.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 600 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en associate degrees. Daarnaast verrichten onze lectoraten en kenniscentra praktijkgericht onderzoek op de thema's vitaliteit, voeding, energie, water en biobased oplossingen. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT'er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega's een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jarenlang in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Het zit in je
Vrijheid in je werk, in keuzes maken, daar word je blij van. Dit gaat samen met jouw plezier en verantwoordelijkheidsgevoel om een optimaal les- en toetsrooster voor onze studenten in de opleidingen Verpleegkunde/Vroedkunde, Pedagogiek, Pabo en Social Work te creëren. Krijg jij energie van een overzichtelijke planning en heb je analytisch denkvermogen? Dan zit het in je en zijn wij op zoek naar jou, als je je herkent in het volgende profiel:
 • Een afgeronde relevante HBO bachelor-opleiding;
 • Communicatief sterke vaardigheden, je bent een stevige gesprekspartner;
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Analytisch sterk, houdt van puzzelen, plannen, detail en overzicht;
 • Collegiaal en servicegericht, we doen dit werk voor onze studenten;
 • Je houdt van digitaal werken, systemen en programma's, je kunt deze je snel eigen maken (wij werken met de applicatie Syllabus en Osiris).
Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:
 • Een tijdelijke aanstelling van 12 maanden, in de functie van medewerker roosterplanning bij het domeinbureau; verlenging van deze aanstelling op basis van een vaste aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.
 • Een bruto maandsalaris in schaal 8 tussen de € 2.756,90 en € 3.691,27 conform CAO HBO bij een fulltime dienstverband;
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
 • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren. Dit zijn 53,5 vakantiedagen. Onze verlofregeling is inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen;
 • Mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • Een prettige en informele werkomgeving, bij dé persoonlijke hogeschool. Waar we onze collega's en studenten bij naam kennen.
Solliciteren
Ben jij onze planner? Solliciteer dan vóór 7 juli 2022 via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? Wieny de Brabander- van den Enden (Teamleider domeinbureau Health, Education and Wellbeing) bereikbaar via 06 22578010, kan je alles vertellen over deze functie.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 11 juli 2022, houd deze alvast vrij in je agenda. Zijn we beide overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan begin je zo spoedig mogelijk in jouw nieuwe functie.

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega's.