Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Afval, milieu 

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€0 - €4671Contactgegevens

Adres:

Gemeente Vlissingen

Paul Krugerstraat 1

4382 MA Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 3000

4380 GV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

P & O Afdeling

0118 - 48 70 00www.vlissingen.nl

Vacaturenummer:

V202206220018

Solliciteer

Beleids- en projectmedewerker Milieu

Gemeente Vlissingen - Paul Krugerstraat1, Vlissingen

Einddatum: vrijdag 22 juli 2022

Vlissingen, een maritieme stad in hart en nieren met een sterk eigen karakter. Een gemeente met bijna 45.000 inwoners. Vlissingen is ongepolijst, kleurrijk, no-nonsense, kunst & festivalstad én internationaal georiënteerd.

Binnen de directie Ruimte en Samenleving en team Leefbaarheid zijn we op zoek naar een beleids- en projectmedewerker die zich bezighoudt met het werkveld milieu.

 Er komen diverse nieuwe ontwikkelingen op ons af vanuit het (Rijks)beleid, zoals de energietransitie, de klimaatadaptatie en de Omgevingswet. Belangrijke aandachtspunten zijn geluid, lucht, externe veiligheid en ondergrond.


D
e uitdaging

Het werkveld milieu is in onze gemeente erg uitdagend. Onze ruimtelijke opgaven zijn ambitieus. Onze maritieme achtergrond heeft wel wat sporen achtergelaten. De ontwikkelingen op de Kenniswerf, het Scheldekwartier, de spuikom, het stadslandgoed en het Justitieel complex kennen een belangrijke milieukundige component (MER, sanering, duurzaamheidsopgave etc.). Met jouw advies worden deze vraagstukken integraal in de planvorming meegenomen. Jouw heldere stijl van communiceren en adviseren maken oplossingen voor de ontwikkelingen mogelijk. Zo help je de gemeente haar ambitie te realiseren en de gemeente nog mooier en diverser te maken.

 

Dit ga je doen

Als beleids- en projectmedewerker milieu zet je onderzoeken uit en adviseer je binnen de diverse projecten. Je signaleert relevante ontwikkelingen op het vakgebied vertaalt dit naar concrete activiteiten. Je schrijft zelfstandig milieukundige adviezen en nota’s richting het bestuur en de organisatie. We bieden je graag de kans om je te ontwikkelen op gebied van het vaststellen en monitoren van de basisgeluidemissie (BGE), het controleren en adviseren van akoestische vraagstukken en de implementatie van het Schone Lucht Akkoord. Dat doe je samen met onze medewerkers energietransitie en klimaatadaptatie. Duurzaamheidsaspecten, klimaatbeleid, energie en energietransitie vormen daarmee een belangrijk raakvlak met jouw taakveld.

 

Dit neem je mee

 • een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van milieu;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • affiniteit met vraagstukken op het gebied van geluid, luchtkwaliteit en ondergrond
 • een proactieve en omgevingsbewuste houding;
 • een resultaat- en klantgerichte houding richting bestuur en de maatschappij

 

Dit bieden wij

 • Een dienstverband van 28 tot 32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 4.671,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 10, salaristabel per 1 april 2022).
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband.
 • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets.
 • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. En voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden. We werken bij de gemeente hybride, dat betekent een deel van de tijd thuis en een deel op kantoor.

Solliciteer
Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór vrijdag 15 juli 2022 via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Joost Wattel, teamleider Leefbaarheid (telefoonnummer 0118- 487345, mail JWattel@Vlissingen.nl). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met John van den Heuvel, HR- Adviseur (telefoonnummer 0118-487306).

Planning
De gesprekken staan gepland in de week 25 (van maandag 18 t/m vrijdag 22 juli 2022). Handig om rekening mee te houden in je agenda.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.