Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202206230017

Solliciteer

GZ-Psycholoog

Emergis - Kloetinge

Einddatum: donderdag 01 september 2022


Ben jij een gedreven GZ-psycholoog  met affiniteit en ervaring met volwassen cliënten met diverse psychiatrische problematiek? Lees dan snel verder!


Jouw werkplek

Emergis is een brede maatschappelijke organisatie voor mentale gezondheid en welzijn. Jaarlijks ondersteunen we zo’n 13.000 mensen met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van mentale gezondheid, verslaving, wonen, werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Dat gebeurt door ongeveer 1.400 medewerkers op vijftig locaties in Zeeland. We werken bij mensen thuis, in (mentale) gezondheidscentra, huisartsenpraktijken, wijkcentra, klinieken, beschermende woonvormen, opvanglocaties en werkleerbedrijven. Steeds minder afhankelijk van tijd en plaats en zo digitaal mogelijk in alles wat we doen.

De ambulante regio's maken onderdeel uit van de divisie volwassen en ouderen GGZ. In de regio Oosterschelde (Noord- en Zuid-Beveland, Schouwen Duiveland en Tholen) biedt Emergis ambulante, poliklinische, deeltijd, crisisbehandeling, FACT en intensieve thuisbehandeling (IHT). We behandelen en begeleiden volwassen cliënten met diverse psychiatrische problematiek, onder andere: angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, bipolaire stoornissen en seksuele stoornissen. De teams binnen het zorgonderdeel zijn zelfsturend en beschikken over probleem oplossend vermogen.

We helpen mensen om hun eigen kracht te (her)vinden en om ze te zien groeien. De weg naar herstel is een gezamenlijk proces van zorgvrager en zorgverlener(s). We zien de cliënt als expert van zijn eigen leven en maken graag gebruik van zijn eigen deskundigheid. Je komt terecht binnen een deskundig en leuk team dat op zoek is naar een GZ-psycholoog. Je werkt onder meer samen met een  een sociaal psychiatrisch verpleegkundige, senior ambulant verpleegkundige, Klinisch-psycholoog, GGZ-agoog en psychiater.

Voor het team van de dag / deeltijdbehandeling in de regio Oosterschelde zoeken wij een enthousiaste GZ-psycholoog per juli/augustus voor 24-36 uur per week


Jouw werkzaamheden

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je voert individueel behandelgesprekken en bent betrokken bij de groepen op de Dagbehandeling met cliënten met complexe problematiek.
 • Je stelt behandelplannen op en evalueert deze structureel.
 • Je hebt wekelijks overleg met het team. Het team bestaat uit een psychiater, een psycholoog, maatschappelijk werk, verpleegkundigen en agogen.
 • Je coacht het team in praktisch handelen.
 • Je hebt oog voor de omgeving en het netwerk van de cliënt en draagt bij aan het creëren van een veilig behandelklimaat.
 • Je stuurt het team inhoudelijk aan in de uitvoering van gestelde doelen uit het behandelplan.
 • Je denkt actief mee in het beleid en draagt dit uit in het team.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog.
 • Je vindt het een uitdaging om jezelf vast te bijten in lastige vraagstukken.
 • Je kunt goed samenwerken in een team, maar je bent ook in staat de verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen behandeltrajecten.
 • Je hebt bij voorkeur de opleiding groepsschematherapie en idealiter het vervolg afgerond.
 • Je hebt een open en transparante houding en je staat stevig in je schoenen.
 • Je werkt graag en makkelijk samen met de verschillende ketenpartners.
 • Daarnaast vinden we competenties als duidelijkheid en daadkracht belangrijk en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG)


Jouw voordeel

Als je werkt als GZ-psycholoog  bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

Wij bieden je:

 • Als GZ-psycholoog een functie in schaal 65. Het salaris begint met € 3538,- en eindigt op € 5553,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een contract voor 24-32 uur per week.
 • De functie valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.

Ga jij de uitdaging aan als GZ-Psycholoog

 • Neem voor meer informatie contact op met Interim teamleider Mariël de Nie via 06-42680778 of denie@Emergis.nl - 06-42680778 Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'.

De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.