Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Gemeente Middelburg

Kanaalweg 3

4337 PA Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 6000

4330 LA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Personeelszaken Gemeente Middelburg

0118675504www.middelburg.nl

Vacaturenummer:

V202206230028

Solliciteer

vergunningverlener bouwen / toetser bestemmingsplannen

Gemeente Middelburg - Kanaalweg 3, Middelburg

Einddatum: vrijdag 08 juli 2022

De Gemeente Middelburg is een ambitieuze gemeente. Onze organisatie ontwikkelt zich voortdurend. Inwoners, bedrijven en bezoekers staan hierbij centraal. Om onze ambities te realiseren, werken wij met enthousiaste collega's in een informele en professionele sfeer en is samenwerken een van onze kerncompetenties. Een grote mate van eigen verantwoordelijkheid is daarbij vanzelfsprekend. Hierbij wordt uiteraard klantgericht gedacht en gewerkt.

Voor de afdeling Vergunningverlening en Handhaving zijn wij op zoek naar een

vergunningverlener bouwen / toetser bestemmingsplannen
voor 36 uur per week

Functie
Je behandelt vakinhoudelijke vragen van inwoners en bedrijven op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en vergunningverlening en handhaving. Daarnaast toets je bouwaanvragen juridisch en bouwkundig aan geldende wet- en regelgeving en bestemmingsplannen en verleen je vergunningen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor aanvragers, bewaakt het proces en de voortgang van de vergunningsprocedures en houdt aanvragers op de hoogte. Hiertoe werk je nauw samen met collega’s van andere afdelingen en externe deskundigen. Tot slot neem je deel aan de sneltoetscommissie voor het toetsen van bouwaanvragen aan de nota Ruimtelijke kwaliteit en het bouwbesluit.

Profiel
Als vergunningverlener bouwen / toetser bestemmingsplannen beschik jij over een MBO werk- en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt kennis van de geldende wet- en regelgeving zoals het Bouwbesluit, de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht), Bor (Besluit omgevingsrecht), de APV (Algemene Plaatselijke Verordening) en Wro (Wet ruimtelijke ordening) en houdt deze kennis actueel. In het contact met onze inwoners ben jij empathisch, communicatief sterk en klantvriendelijk.    

Aanbod
Wij bieden een uitdagende baan waarbij je mogelijkheden hebt voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van opleiding en ervaring word je in de aanloop- of functieschaal geplaatst. Het salaris bedraagt maximaal € 3.732,– bruto per maand (functieschaal 8) en is gebaseerd op een 36-urige werkweek. Ook kennen wij afhankelijk van het functioneren een uitloopschaal. Aanvullend hierop ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris. Het IKB kun je vrij inzetten voor het kopen van extra verlof, opleidingen, aanvulling op het salaris etc.

Informatie
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nathalie de Groot- Bouter (afdelingshoofd Vergunningverlening en Handhaving), tel. 0118 – 675637.

Interesse?
Reageer voor 8 juli 2022 t.a.v. Lenny Sandee, personeelsadviseur.